7 beste WeTransfer-alternatieven om grote bestanden gratis te verzenden

[ad_1]

Beste wetransfer-alternatieven: WeTransfer is een service geworden van cloudopslag en bestandsupload eersteklas, met de mogelijkheid voor gebruikers om bestanden te uploaden en te delen gratis en zonder dat je een account hoeft aan te maken, waardoor het zeer toegankelijk is.

Laat me raden waar je aan denkt als je besluit om te gaan zoek naar een WeTransfer-equivalent. Je moet wel willen sturen bestanden groter dan 2 GB, maar je wilt er geen geld aan uitgeven. Je wil niet ? Ik begrijp je, aangezien ik eerder in deze situatie heb gezeten.

Dus als je problemen hebt met WeTransfert, of grote bestanden (meer dan 2 GB) moet verzenden, maak je geen zorgen, we hebben je gedekt met onze selectie van de beste alternatieven die gratis online beschikbaar zijn.

In dit artikel hebben we een lijst samengesteld van de 7 beste WeTransfer-alternatieven van waaruit je kunt gratis grote bestanden verzenden in een oogwenk. Net als WeTransfer hebben we ook enkele services toegevoegd die: vereisen geen aanmaak van een account.

Wat is WeTransfer?

WeTransfer is een in Nederland gevestigde dienst voor bestandsoverdracht via internet. Het bedrijf was opgericht in 2009 in Amsterdam door Rinke Visser, Bas Beerens en Nalden. In oktober 2018 heeft WeTransfer haar applicatie opnieuw gelanceerd onder de naam ” Verzamel door WeTransfer”.

Zonder dat u zich hoeft te registreren, is het met WeTransfert mogelijk om alle soorten bestanden (foto’s, video’s, muziek, PowerPoint-presentaties of allerlei soorten kantoordocumenten) tot een maximum van 2 GB te verzenden.

WeTransfer: kenmerken en functies
WeTransfer: kenmerken en functies

Veel meer dan wat uw e-mail u kan toestaan, is de grootte van bijlagen in e-mails beperkt (vaak 10 MB, soms 20 MB of meer).

aan de andere kant is WeTransfer geblokkeerd voor internetgebruikers indianen “In het algemeen belang omdat het werd misbruikt”, zei een functionaris van het Department of Telecommunications (DoT), toen de kritiek opkwam dat de regering internettoegang censureerde zonder afdoende rechtvaardiging.

En onlangs vertelden vrienden me dat WeTransfer is uitgeschakeld en geen bestanden meer kan overbrengen met China.

Caractéristiques en fonctionnalités :

Met WeTransfer kun je bestanden tot 2 GB (maximale grootte voor de gratis versie) en 20 GB voor de betaalde versie naar ontvangers sturen zonder dat je een account bij WeTransfer hebt.

  • WeTransfer is een online service waarmee u kunt verzenden gratis tot 2 GB aan gegevens naar de ontvangers van uw keuze. WeTransfer, in versie Gratis, vereist geen registratie of het maken van een account.
  • Voor het overzetten van een bestand naar WeTransfer wordt een 6-cijferige code gevraagd. Deze code is 30 minuten geldig. Het is een extra beveiliging om te controleren of het inderdaad uw e-mailadres is. Kopieer / plak of typ het vervolgens in het daarvoor bestemde vak.
  • Bestanden op WeTransfer zijn niet beveiligd: Het laden van de gegevens en het verzenden van de link zijn versleuteld. Het strikte Europese privacybeleid speelt op geen enkele manier een rol, ook al was WeTransfer van oorsprong een Nederlands bedrijf.

WeTransfer gebruiken :

  • Stuur bestanden: Het gebruik van WeTransfer is heel eenvoudig, je gaat direct naar de site, je selecteert het bestand(en) om te verzenden, je vult het e-mailadres van de ontvanger(s) in en klikt vervolgens op ” overdracht“.
  • Bestanden downloaden: Klik op de knop “Herstel uw Fichiers »In uw e-mail en selecteer de Fichiers u ze allemaal wilt hebben of wilt downloaden: wij zorgen voor de rest.
  • Unzip WeTransfer-bestanden: je moet het openen met decompressiesoftware zoals Winrar of 7-Zip en ze uitpakken. Klik op de pc met de rechtermuisknop op de fichier “. zip “, kies dan uitpakken Fichiers zorg ervoor dat u de doelmap kiest.
  • Als je onderweg bent en een download niet in een oogwenk kunt voltooien, heb je de mogelijkheid om deze te pauzeren. Om uw download te pauzeren, sluit u niet uw browserscherm, maar verbreekt u eenvoudig de internetverbinding door uw laptop uit te schakelen.

WeTransfer kampte echter met beveiligingsproblemen, waardoor bestanden die naar de verkeerde ontvangers werden gestuurd medio 2019 werden afgeleverd. De oorzaak van deze veiligheidsslip was niet direct bekend.

Om ook te lezen: OVH vs BlueHost: wat is de beste webhost? & Beste gratis directe downloadsites

Om het beveiligingsprobleem op te lossen, heeft WeTransfer alle links naar de getroffen bestanden geblokkeerd en ook het wachtwoord voor alle accounthouders opnieuw ingesteld.

De beveiligingsproblemen waarmee WeTransfer wordt geconfronteerd, hebben geleid tot de opkomst van andere WeTransfer-alternatieven die vergelijkbare diensten aanbieden aan die van WeTransfer, maar met robuustere beveiligingsfuncties.

Hoewel we zojuist de basisfunctionaliteiten en kenmerken van WeTransfer hebben ontcijferd, zal ik in de volgende sectie een volledige lijst met de beste met u delen. WeTransfer-alternatieven in 2020 om grote bestanden gratis te versturen.


Beste alternatieven voor WeTransfer om grote bestanden gratis te verzenden

WeTranser is een geweldige online overdrachtstool waarmee u grote bestanden online kunt overbrengen. Het gratis account is echter beperkt tot slechts 2 GB.

er zijn soortgelijke diensten waarmee je kuntgrote bestanden gratis online verzenden. Zoals ik al vaak heb gezegd, betekent populair niet altijd het beste.

Dus als u op zoek bent naar een alternatief voor WeTransfer om bestanden groter dan 2 GB te verzenden, vindt u hier de lijst met de beste. WeTransfer gelijkwaardige diensten :

Service Omschrijving Maximale bestandsgrootte
1. Google Drive Google Drive is toegankelijk voor alle gebruikers van Google-accounts en is het beste alternatief voor WeTransfer. Google biedt toegang tot 15 GB cloudopslag voor het opslaan van gebruikersbestanden. Zo kunnen alle houders van een Google-account foto’s, video’s, documenten enz. opslaan en delen. met andere gebruikers. Met de betaalde versie hebben gebruikers toegang tot 25 GB cloudopslagruimte. 10 GB
2. Overal versturen Send Anywhere is een geweldige online oplossing die gelijk is aan WeTransfer voor het veilig verzenden en ontvangen van bestanden. Van al zijn functies vind ik de upload- en bestandsdelingsfuncties leuk om bestanden via de link, met behulp van code of in de beoogde e-mailadressen rechtstreeks maar veilig te verzenden of ontvangen. In Send Anywhere kun je gratis grote bestanden verzenden tot 4 Gb. 4 GB
3. Microsoft Onedrive Een uitstekend WeTransfer-equivalent. Op Android en iOS zijn OneDrive-apps uitstekend, met een intuïtief ontwerp en ondersteuning voor veegbewegingen. De OneDrive-app voor macOS is gewoon perfect, met net genoeg basisfuncties om mensen tevreden te stellen die zowel Windows als MacOS gebruiken. U hebt ook toegang tot uw OneDrive-bestanden via uw webbrowser. 100 GB
4. Filemail Van de tools die gelijkwaardig zijn aan WeTransfer, is Filemail degene die het meest opvalt. Met deze tool kun je gratis 5 GB bestanden versturen. De link van de bestanden die je hebt verzonden, is 7 dagen beschikbaar als je de gratis versie van Filemail gebruikt. De gratis versie van Filemail is voorzien van voldoende rijke features. 5GB
5. intrappen ? Met Smash kun je van je bestandsoverdracht een krachtig communicatiemiddel maken! U kunt uw eigen logo en achtergronden invoegen. U kunt ook uw URL personaliseren, uw e-mails die met uw bestanden worden verzonden, maar ook het wachtbericht dat wordt uitgezonden bij het downloaden van uw bestanden. Eenvoudig en effectief, Smash is een van de beste Wetransfer-alternatieven. onbeperkt
6. TransferNow Als u op zoek bent naar een gratis tool om grote bestanden online te delen met een wachtwoordbeveiligingsoptie, dan is TransferNow de tool voor u. Daarnaast kun je ook zelf de houdbaarheidsdatum bepalen, waarbij de langste optie 15 dagen is. De downloadbevestigingsfunctie kan u helpen ervoor te zorgen dat uw bestanden zijn gedownload door uw ontvangers. De maximale bestandsgrootte die u met TransferNow kunt verzenden, is 4 GB. 4GB
7. pCloud pCloud is een zeer redelijke service: een redelijke prijs, brede apparaatondersteuning, mediaweergave en een lokale coderingsoptie bevelen het aan. onbeperkt
8. Zwitserse overdracht ? Deze in Zwitserland gevestigde transferservice biedt u de mogelijkheid om tot 50 GB volledig gratis en zonder registratie te verzenden, bovendien kunt u met SwissTransfert uw overschrijvingen tot 30 dagen bewaren. Een nieuwe transferservice die verder gaat dan verschillende andere alternatieven. 50 GB
Vergelijking van de beste WeTransfer-alternatieven in 2020

Zie ook: DigiPoste: een digitale, slimme en veilige kluis om uw documenten op te slaan & 15 beste tools voor websitebewaking (gratis en betaald)

Conclusie: kies het beste WeTransfer-equivalent

Dit zijn de beste WeTransfer-alternatieven die je vanaf je laptop en smartphone kunt gebruiken. Op al deze diensten kunt u vertrouwen als het gaat om beveiliging en encryptie.

Om ook te lezen: 10 beste alternatieven voor Monday.com om uw projecten te beheren & Lijst met meest gebruikte wachtwoorden

Vergeet het artikel niet te delen!

  Hoe krijg ik zenders op mijn Sony TV? – Beoordelingen Wiki

Leave a Comment