bekijk je favoriete reality-tv-programma’s gratis in Replay

[ad_1]

Buzzmonklik opnieuw afspelen : Een reality tv-programma kijken dat je hebt gemist op een van de Franse zenders is mogelijk. Hiervoor zijn er verschillende manieren om dit te doen. U hebt rechtstreeks toegang tot een herhalingsservice op uw televisiescherm, ga naar de website van de zender die u interesseert of naar een gespecialiseerde site.

Een interessant alternatief zijn replay-sites zoals Buzzmonclick, die gespecialiseerd zijn in vroege streaming en herhalingen van populaire series. 

In dit artikel laat ik je zien hoe je toegang krijgt tot Buzzmonclick om je favoriete reality-tv-programma’s gratis in Replay te zien of te bekijken.

Bekijk reality-tv-programma’s op Buzzmonclick

Mamcin is een “mini”-streamingsite die in 2019 is gemaakt en die zich uitsluitend richt op de heruitzending van afleveringen van populaire reality-tv-shows, namelijk Marseille, Topchef, raak mijn post niet aan (tpmp), Koh lanta, Greg Guillotin Le Worst Son-in -law, The Villa of Broken Hearts, The Princes and Princesses of Love, The Best Pastry Chef en vele anderen. 

De beroemde omroepsite biedt alle afleveringen in replay en vooraf gratis streaming en zonder registratie aan. Het is ook mogelijk om elke aflevering naar uw computer te downloaden om later te bekijken of andere media.

Volg deze stappen om reality-tv te kijken op Buzzmonclick:

 1. Gaan naar het officiële Buzzmonclick-adres via de volgende link: https://buzzmonclick.net/ ou https://buzzmonclick.org/.
 2. U vindt de laatste afleveringen, kies vooraf of in Replay het nummer van je aflevering en klik op de titel.
 3. Er verschijnt een pagina met de beschrijving van de aflevering met twee knoppen voor streamen en downloaden.
 4. Kies “HIER kijken”, volg dan de instructies.
 5. Er wordt een pagina met streaming-speler weergegeven om de aflevering te bekijken.

Dan begint de PBLV-aflevering direct met streamen. Hoewel de mamcin.com-site geen advertenties bevat, is het echter mogelijk dat de lezers advertentievensters weergeven in de vorm van pop-ups, maar gelukkig niets anders.

reality-tv streamen op buzzmonclick
reality-tv streamen op buzzmonclick

Om de aflevering te downloaden, volgt u dezelfde stappen door op de knop “Download HIER” te klikken. Het downloadproces van de serie wordt gedaan via externe hosts zoals 1fichier, Uploaded, etc.

Wettelijke auteursrechtdisclaimer: Reviews.tn controleert niet of websites de juiste licentie hebben voor de inhoud die op hun site wordt weergegeven. Reviews onderschrijven of promoten geen illegale activiteiten met betrekking tot het streamen of downloaden van auteursrechtelijk beschermde werken. De eindgebruiker is als enige verantwoordelijk voor de media die toegankelijk zijn via een dienst of applicatie waarnaar op deze site wordt verwezen.

Om ook te lezen: Timetoreplay – Kijk Plus Belle la Vie Ahead

10 beste sites om herhalingsshows te bekijken

Televisie maakt een inhaalslag op het web! Replay is een zeer praktische service die wordt aangeboden door de tv-zenders TF1, M6, Canal+, W9, enz. om een ​​programma in streaming op internet te bekijken of te recenseren. Als u op zoek bent naar andere sites zoals Buzzmonclick, bent u hier aan het juiste adres. We delen een lijst met de beste alternatieven voor Buzz my click om gratis herhalingen online te bekijken.

 1. macin
 2. Buzzmonklik
 3. tpmpreplay
 4. 9Docu
 5. Timestoreplay
 6. ma-tele
 7. voorspelen
 8. Replay.fr
 9. VODvrij
 10. EmissieReplay

TV-weergave vanaf een computer of tablet 

Voor het uitzenden van een herhalingsprogramma hoeft u de tv niet aan te zetten. Streamingdiensten werken ook op een computer of tablet. Je hoeft alleen maar naar de kanaal-app te gaan en de films of tekenfilms te kiezen die je leuk vindt. 

Wil je een programma bekijken dat werd uitgezonden op TF1? Je kunt het openen op de website van het kanaal https://www.tf1.fr/tf1, door linksboven op het tabblad Opnieuw afspelen te klikken. Op deze site kunt u de shows bekijken die worden uitgezonden op TF1, maar ook op alle andere kanalen van de groep, zoals TMC, TFX of TF1 Séries Films. 

Andere zenders bieden deze streamingdienst op hun site aan. Onder hen die behoren tot M6 zoals 6ter (https://www.6play.fr), de kinderzender Gulli (https://replay.gulli.fr), Arte (https://www.arte.tv/fr), 9docu.org (https://9docu.org/) of Canal+ (https://www.canalplus.com/chaines). 

Met de computer of tablet hebt u ook toegang tot de uitzending van uw favoriete inhoud door naar gespecialiseerde herhalingssites te gaan. Op TV-Replay kun je bijvoorbeeld programma’s filteren op zender, dag van uitzending of genre. Handig als je een jeugdprogramma zoekt en je weet de naam niet!

Opmerking: Canal+-abonnees hebben een volledige replay-service op de applicatie. Ze hebben toegang tot alle beschikbare herhalingen, zelfs van concurrerende kanalen zoals M6 of Arte.

Ben je te laat thuisgekomen om de start van het tv-journaal of je favoriete serie te zien? Geen zorgen, tv-replay is hier! U kunt uw show bekijken wanneer u maar wilt. Dankzij gratis streaming, kan elk gezinslid kijken wat ze willen. Perfect om iedereen blij mee te maken!

Vergeet het artikel niet te delen op Facebook en Twitter!

  Hoe reset je Netflix op een smart-tv? – Beoordelingen Wiki

Leave a Comment