Gids: Hoe download je torrents op YggTorrent? – Beoordelingen

[ad_1]

Download torrents van YggTorrent: De “Trackers”-sites vermelden magneetkoppelingen naar downloadbare bestanden volgens het BitTorrent-protocol. YggTorrent is momenteel een van de beste Franstalige trackers.

In dit artikel delen we met de complete gids om te leren hoe te downloaden op YggTorrent et hoe toegang te krijgen tot en gebruik te maken van de nieuwe YGG-site.

YggTorrent, een Franstalige BitTorrent Tracker

YggTorrent is heel gemakkelijk te gebruiken, zoals je in het volgende gedeelte zult zien, maar voordat je Torrents van YggTorrent gaat downloaden, zijn er een paar regels die je moet volgen. Eerst, registratie is verplicht, met een geldig e-mailadres (en geen vals e-mailadres). Dan moet je ervoor zorgen dat houd een verhouding boven 1, zoals uitgelegd in ons artikel over beste YggTorrent-alternatieven.

Het is niet zo ingewikkeld, zolang je niet als een gek downloadt en vooral de bestanden die je terugkrijgt in “seed” (sharing) laat staan. Als je rantsoen onder de 1 zakt, heb je maar een beperkte tijd om het weer op peil te brengen. je account wordt verbannen.

Als dit u overkomt en je Yggtorrent-account is gedeactiveerd of inactief, kunt u altijd een nieuw account aanmaken, met een nieuw e-mailadres. Maar geen paniek, je hebt 15 GB “tegoed” wanneer je je registreert om vlot van start te gaan.

YggTorrent, de interface

Vooral voor nieuwe gebruikers en torrent-enthousiastelingen is het verstandig om, voordat je met downloaden begint, je kennis te laten maken met de YGG-interface om het concept te begrijpen. De site bestaat inderdaad voornamelijk uit de volgende secties:

 • Uw gebruikersnaam met uw privé mailbox, uw download/upload ratio en uw persoonlijke menu met daarin uw zoekopdrachten, klachten, downloads, etc.
 • Menu om naar een Torrent te zoeken, er een te uploaden, toegang te krijgen tot de Torrents van de dag, de week of de maand en de Top 100.
 • Community-menu, Wiki, forum, enz.
 • De presentatie: alles over het bestand: grootte, formaat, taal, datum, ondertitels, aantal pagina’s, etc.
 • Downloadknop, Torrent-informatie, aantal seeders, NFO-bestand, etc.
 • Zijkolom met snelkoppelingen naar de verschillende categorieën Torrents.
 • Opmerkingen over de Torrent. Meestal zijn dit dankwoorden, maar sommigen maken ook van de gelegenheid gebruik om op bepaalde problemen te wijzen of de kwaliteit van het werk van de uploader op te merken.
Hoe download je een torrent-bestand op YggTorrent
Hoe download je een torrent-bestand op YggTorrent

Hoe te downloaden op YggTorrent

voor download Torrents op YggTorrent, volg deze eenvoudige stappen:

1. Registreren

Ga naar de nieuw YggTorrent-adres: www.yggtorrent.nzen klik rechtsboven op Registreren om uw account aan te maken. Houd er rekening mee dat de site in het vizier van internetcensuur ligt, regelmatig buitenspel wordt gezet en dat het adres dat we geven mogelijk niet meer werkt.

Maak een Yggtorrent-account aan
Maak een Yggtorrent-account aan

Om in 2021 in te loggen op YggTorrent, moet je momenteel de volgende URL gebruiken: yggtorrent.nz (yggtorrent.si werkt niet meer).

Zie het officiële Twitter-account voor de nieuwste URL @ yggtorrent_p2p of het artikel van beste YggTorrent-alternatieven.

2. Zoek bestanden

Gebruik het zoekvak (boven), categorisatie (links) of het Torrents-menu (boven) om bestanden te vinden om te downloaden.

Bestanden zoeken op Yggtorrent
Bestanden zoeken op Yggtorrent

Om een ​​juiste verhouding te behouden, vermijd zeer populaire Torrents, met veel zaaimachines. Zoals velen van jullie zullen delen, is de kans dat iemand bij je komt “graven” klein en zal het moeilijk worden om je ratio te verhogen.

Om ook te lezen: 10 beste gratis en snelle DNS-servers (pc en consoles)

3. Downloaden

Op de beschrijving van het bestand vind je een link Torrent downloaden, omhoog. Hier moet je klikken om het bestand te downloaden.

Torrents downloaden van YggTorrent
Torrents downloaden van YggTorrent

Maar u moet eerst BitTorrent-clientsoftware op uw pc installeren, die in staat is om de informatie in het .torrent-bestand op te halen en de download te beheren, namelijk uTorrent.

4. Delen

Delen Om uw ratio te behouden, zelfs nadat u het volledig hebt hersteld, laat u het bestand op uw harde schijf staan, zonder de map te wijzigen, zodat andere gebruikers het naar u kunnen komen downloaden (u bent dan ” zaaimachine “). Je kunt het natuurlijk ergens anders kopiëren, of naar een USB-stick om er op een ander apparaat van te genieten.

U hebt dus geleerd hoe u Torrents van YggTorrent kunt downloaden, maar u moet het downloaden van auteursrechtelijk beschermde werken zoals films, series, software, enz. vermijden.

Om ook te lezen: Tirexo – Paradijs voor directe download en gratis streaming & 10 beste gaming-emulators voor pc en Mac

Een Torrent-bestand correct lezen

Je hebt waarschijnlijk al een video gedownload, op YGG of een andere torrent-site, inclusief bizarre inscripties in de titel. Deze obscure afkortingen zijn aanwezig om u de maximale informatie te geven.

Een enkele blik is soms voldoende om de juiste keuze te maken tussen twee bestanden die identiek lijken. Een klein punt is essentieel… Let op, de lijst is natuurlijk niet uitputtend en heeft niet alleen betrekking op .torrent.

De bron

 • DVDRip: een commerciële dvd rippen. Goede kwaliteit, maar slechter dan de dvd zelf.
 • BDRip: Rip een commerciële Blu-Ray, lagere kwaliteit dan de Blu-Ray zelf
 • BRRip : Rip een BDRip zodat het in het dvd-formaat past. Lagere kwaliteit.
 • DVB of DVBRip : Rip van digitale video-uitzendingen. Dit is een kopie van een kabel- of satellietuitzending. We vinden ook de term SATRip.
 • webrip: Van een stream, VOD bijvoorbeeld.

Codecs en formaten

 • DivX : Codec die eerder werd gebruikt voor DVDRips. Is grotendeels vervangen door Xvid en nu door x264 of 265. AVI-bestanden.
 • Xvid : Meerderheidsvideocodec voor DVDRips een paar jaar geleden. AVI-bestanden.
 • X264 / 265 : Videocodec geschikt voor grote resoluties, en dus voor BRRips. Meestal MKV-bestanden.

Talen

 • VO : Originele versie
 • VF : Franse versie
 • VOSTF of soms FRENCHSub : Originele versie met Franse ondertiteling. TRUEFRANS: Als er een Belgische of Quebecse dub in omloop is, geeft dit aan dat deze uit Frankrijk komt.
 • MULTI (ML) : Meertalig. Bevat meerdere audiotracks van talen of ondertitels. Vaak ingekapseld in MKV-formaat.
De titels van torrent-bestanden begrijpen
De titels van torrent-bestanden begrijpen

Om ook te lezen: Cpasbien – 21 beste sites om Franse torrents te downloaden & Boven – Beste gratis downloadsites voor boeken (PDF & EPub)

Dit is waar onze YggTorrent-gids eindigt, als je vragen hebt, nodigen we je uit om ons te schrijven in het opmerkingengedeelte, en vergeet het artikel niet te delen!

  Kid Creole, rapper met Grandmaster Flash en The Furious Five, berecht voor moord

Leave a Comment