Goonew naar verluidt neergeschoten en vermoord – Recensies Nieuws Ditching

[ad_1]

🎵 2022-03-19 22:46:30 – Parijs/Frankrijk.

De Maryland-rapper Goonew is naar verluidt doodgeschoten.

De dood van de opkomende rijmster vond plaats in District Heights, Maryland op vrijdagmiddag (18 maart). De politie van Prince George’s County bevestigde de moord op zaterdag 19 maart.

“Rechercheurs van de afdeling Moordzaken zijn bezig met het identificeren en arresteren van de verdachte(n) die vrijdag een man dodelijk hebben neergeschoten en gedood in het niet-opgenomen gedeelte van District Heights”, aldus een verklaring op de blog van de politie. “Het slachtoffer is Markelle Morrow, 24, uit Washington, DC. Er wordt een beloning van maximaal $ 25 uitgeloofd voor informatie die leidt tot een arrestatie en aanklacht in deze zaak. »

De naam die door het lettertype wordt gegeven, komt overeen met de naam van de auteur op Goonew’s YouTube- en Pandora-pagina’s. Aanvullend, The Washington Post meldt dat ze de dood van de rapper met zijn manager hebben bevestigd.

  Betekent WSG wat goed is? – Beoordelingen Wiki

Het tragische incident werd vrijdagavond voor het eerst gemeld door de politie van Prince George’s County, die voor het eerst het nieuws over de schietpartij via Twitter bekendmaakte. Destijds gaven ze de naam van het slachtoffer niet vrij.

“We onderzoeken een dodelijke schietpartij die plaatsvond in het 3400-blok van Walters Lane in District Heights”, tweette de PGCPD. “Omstreeks 17 uur kwamen agenten ter plaatse voor een melding van een schietpartij. Eenmaal ter plaatse troffen ze een volwassen man aan met een schotwond. Het slachtoffer is voor het leven naar het ziekenhuis gebracht. [dreigende] wonden. Op ca. 40 uur werd het slachtoffer dood verklaard. »

De dood van Goonew komt minder dan drie jaar na een schietincident waarbij de rapper in 2019 in het ziekenhuis belandde.

De rappers betuigden via sociale media hun medeleven aan het rijm. Cordae en IDK, collega DMV MC’s, plaatsten allebei RIP-tweets ter nagedachtenis aan Goonew.

Goonew, die bekend stond om zijn serieuze flow, maakte de afgelopen jaren lawaai in de DMV met projecten als gecertificeerde goon (2017) Groot 64 (2018) Goonwick (2018) Terug van de hel (2019) et Opvliegende karakter (2021). Eind februari bracht hij zijn nieuwste single “Back Inna Mix” uit op Big 64 Entertainment.

  Top: 10 beste gratis streaming-apps om films en series te kijken (Android en Iphone) - Beoordelingen

Zie de rappers die we verloren in 2021

Helaas zijn er in 2021 meerdere rappers overleden.

BRON: Recensies Nieuws

Aarzel niet om ons artikel op sociale netwerken te delen om ons een stevige boost te geven. 🧐

Leave a Comment