Hoe reset ik mijn Chromecast op mijn Sony TV? – Beoordelingen Wiki

[ad_1]


Vanaf het startscherm:

 1. Selecteer [Instellingen]
 2. Selecteer [Apps]
 3. Selecteer [Chromecast ingebouwd]
 4. Selecteer [Gegevens wissen]
 5. Selecteer [OK]
 6. Selecteer [Cache wissen]
 7. Selecteer [OK]

Hoe repareer ik mijn Chromecast?werkt niet?
Algemene probleemoplossing

 1. Start de volgende apparaten opnieuw op: Wi-Fi-router. …
 2. Schakel wifi uit en weer in vanaf het mobiele apparaat dat je gebruikt om het Chromecast-apparaat in te stellen.
 3. Als je een dual-band router hebt, probeer dan Chromecast in te stellen op de 2.4 GHz- of de 5 GHz-band.
 4. Voer een fabrieksreset uit. Zet je Chromecast terug op de fabrieksinstellingen.

Waarom werkt mijn Chromecast niet op mijn Sony TV?

Start het apparaat opnieuw. Schakel voor een mobiel apparaat het mobiele apparaat tijdelijk uit en wacht ongeveer een minuut voordat u het weer inschakelt. Werk de tv bij naar de nieuwste software. Voor informatie over updaten raadpleegt u: Hoe voer ik een software-update (firmware) uit voor mijn Android TV / Google TV?

Hoe start ik Chromecast opnieuw op?

Vanaf het Chromecast-apparaat

Terwijl de Chromecast op de tv is aangesloten, houd de knop aan de zijkant van de Chromecast ingedrukt. De LED begint oranje te knipperen. Wanneer het LED-lampje wit wordt, laat u de knop los en de Chromecast zal opnieuw opstarten.

Hoe reset ik mijn Chromecast?


, houd de kleine ronde resetknop minstens 25 seconden ingedrukt, of totdat de lampjes van het apparaat beginnen te knipperen.

 1. Houd de kleine knop op uw Chromecast-apparaat ingedrukt. …
 2. Selecteer de optie lokale apparaten. …
 3. Tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek en je hebt de mogelijkheid om je apparaat opnieuw in te stellen.

Waarom werkte mijn Chromecast plotseling niet meer?

Zorg ervoor dat je Chromecast is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk. Gebruik de HDMI-verlengkabel die bij uw Chromecast. Je Chromecast resetten door de resetknop van uw dongle 25 seconden ingedrukt te houden. Reset je modem of router.

Door de Chromecast, het mobiele apparaat en de router tegelijkertijd uit en weer in te schakelen, kunnen veel problemen met casten worden opgelost. Eerste poging uw Chromecast uitschakelen door deze los te koppelen, en terwijl het is losgekoppeld, schakelt u uw mobiele apparaat en thuisrouter uit. … Schakel uw Chromecast in. Schakel uw mobiele apparaat in.

  https://reviews.tn/nl/wiki/what-is-the-difference-between-drop-off-and-collection/

Waarom maakt mijn Chromecast geen verbinding met mijn tv?

Zorg ervoor dat de tv is afgestemd op dezelfde HDMI-ingang als de Chromecast. … Om uw Chromecast opnieuw op te starten, koppel het netsnoer los van het Chromecast-apparaat. Laat de stekker een minuut uit het stopcontact voordat u de stekker weer in het stopcontact steekt. Opmerking: wanneer u de Chromecast loskoppelt van de HDMI-poort van de tv, wordt het apparaat niet opnieuw opgestart.

Waarom wil ik mijn Sony TV niet laten casten?

Zorg ervoor dat uw apparaat en de tv zijn verbonden met hetzelfde thuisnetwerk. Zorg ervoor dat de ingebouwde Chromecast of Google Cast Receiver-app is niet uitgeschakeld. Druk op de afstandsbediening op de knop (Snelle instellingen). Selecteer Instellingen.

Waarom castt Chromecast niet?

Eerste poging uw Chromecast uitschakelen door deze los te koppelen, en terwijl het is losgekoppeld, schakelt u uw mobiele apparaat en thuisrouter uit. … Schakel uw Chromecast in. Schakel uw mobiele apparaat in. Zodra alle apparaten volledig zijn ingeschakeld, controleert u nogmaals of het castingpictogram is verschenen.

Werkt Chromecast op Sony Bravia TV?

De Google Chromecast (2013) is een streaming media stick die werkt met elke tv met een HDMI-poort zoals de Sony Bravia Smart TV. … Nadat je de Chromecast-app hebt geselecteerd, wordt het apparaatnummer van de Chromecast-stick weergegeven als een van de apparaten die moet worden ingesteld op het scherm van de app.

Het is vermeldenswaard dat opnieuw opstarten en opnieuw instellen twee heel verschillende resultaten hebben. Door opnieuw op te starten wordt de Chromecast onschadelijk afgesloten en opnieuw opgestart, terwijl het resetten al uw gebruikersinformatie wist en de Chromecast maakt alsof u hem net uit de doos haalt.

  Is 50 vierkante meter groot? – Beoordelingen Wiki

Hoe maak ik opnieuw verbinding met mijn Chromecast?


Vanaf het Chromecast-apparaat

 1. Terwijl de Chromecast is aangesloten op de tv, houdt u de knop op het Chromecast-apparaat minimaal 25 seconden ingedrukt of totdat het ononderbroken LED-lampje verandert in een knipperend rood licht.
 2. Zodra het LED-lampje wit knippert en de tv uitgaat, laat u de knop los. Het apparaat zal dan opnieuw opstarten.

Hoe reset ik mijn Chromecast naar een nieuwe wifi?


Het wifi-netwerk van Chromecast of Chromecast Audio wijzigen

 1. Zorg ervoor dat uw mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als uw Chromecast-apparaat.
 2. Open de Google Home-app.
 3. Tik op je apparaat.
 4. Tik in de rechterbovenhoek op Instellingen Wi-Fi Netwerk vergeten.
 5. Je wordt teruggebracht naar je startscherm.

Waarom kan ik niet meer casten naar mijn tv?

Als u problemen ondervindt bij het casten van video met de ingebouwde Chromecast-functionaliteit (voorheen Google Cast) naar uw Android TV, zorg er dan voor dat u met de huidige versie van de Google Cast-ontvanger. Zorg voor de beste resultaten dat uw Google Cast-ontvanger is bijgewerkt naar versie 1.33 of hoger.

Kan je niet meer casten naar tv?


Casten vanaf mobiele apparaten of computers naar de tv mislukt.

 1. Zorg ervoor dat uw apparaat en de tv zijn verbonden met hetzelfde thuisnetwerk.
 2. Zorg ervoor dat de ingebouwde Chromecast of Google Cast Receiver-app niet is uitgeschakeld. …
 3. Stel de televisie opnieuw in. …
 4. Start het apparaat opnieuw op. …
 5. Werk de tv bij naar de nieuwste software.

Hoe lang gaan chromecasts mee?

Na 6 jaar, lijkt het erop dat de originele Chromecast van Google het einde van zijn levensduur heeft bereikt. Op het gebied van technologie moet aan alle goede dingen een einde komen, en in de consumententechnologie kan de tijd tussen het uitbrengen van een product en het afsluiten van toekomstige software-updates maar al te kort zijn.

  Wat betekent het als een meisje imao zegt? – Beoordelingen Wiki

Waarom laat mijn telefoon me niet casten naar mijn tv?

Zorg ervoor dat uw apparaat en de tv zijn verbonden met hetzelfde thuisnetwerk. Zorg ervoor dat de ingebouwde Chromecast of Google Cast Receiver-app is niet uitgeschakeld. Druk op de afstandsbediening op de knop (Snelle instellingen).

Hoe zorg ik ervoor dat mijn Chromecast verbinding maakt met mijn wifi?


Begin binnen enkele seconden met streamen.

 1. Sluit Chromecast aan en ga naar chromecast.com/setup. …
 2. Verbind Chromecast met je wifi-netwerk.
 3. Tik op de Cast-knop in een app met Cast.

Waarom kan mijn telefoon mijn Chromecast niet vinden?

Als uw mobiele apparaat nog steeds geen verbinding kan maken met de Chromecast, zorg ervoor dat uw apparaat een 5 GHz Wi-Fi-verbinding ondersteunt. Dit is vereist voor Google Home om Chromecast te vinden. Als je apparaat dit niet ondersteunt, installeer je Google Home op een ander mobiel apparaat en probeer je het opnieuw.

Hoe koppel ik mijn Chromecast opnieuw?

-alleen maar druk ongeveer acht seconden op de enige echte fysieke knop aan de zijkant van het apparaat. Het indicatielampje van de Chromecast knippert terwijl je de knop ingedrukt houdt – eerst langzaam, dan sneller als het resetten dichterbij komt. Als het licht weer vast gaat, kun je loslaten.

Hoe stel ik casten in op mijn Sony TV?


Schermreproductie instellen op uw Sony TV vanaf een smartphone

 1. Open scherm spiegelen. Open de tegel “Screen Mirroring” in het gedeelte Apps van het startscherm.
 2. Open de Verbindingsgids. …
 3. Controleer MiraCast-ondersteuning. …
 4. Open de instellingen van je telefoon. …
 5. Selecteer Scherm spiegelen. …
 6. Selecteer je tv.

Waarom wordt mijn tv niet ondersteund voor casten?

Er kunnen veel redenen zijn waarom u niet via Chromecast naar uw tv kunt casten. Er kan af en toe een bug optreden in de app die je gebruikt. Uw internetverbinding verzendt op een bepaald moment mogelijk niet voldoende bandbreedte.

Leave a Comment