Is WRC de nieuwe triple A van Codemasters? DiRT Rally 3.0 zou worden geannuleerd

[ad_1]

Is WRC de nieuwe triple A van Codemasters? DiRT Rally 3.0 zou worden geannuleerd
– Recensies Nieuws

Afgelopen oktober, na de overname door Electronic Arts, Codemasters zei dat hij aan de meest ambitieuze game van de afgelopen 10 jaar werkte: volgens insider Tom Henderson zou dit project CMRofficieel gelicentieerd wereldkampioenschap rallyspel.

Volgens het laatste rapport dat de insider aan de pagina’s van Expure gaf, de ambitieuze triple A die momenteel bij Codemasters in voorbereiding is, zou een nieuwe WRC zijn. De afgelopen zeven jaar, laten we ons herinneren, werden games met de licentie van het beste wereldkampioenschap rally georganiseerd door de Franse studio Kylotonn Games namens Nacon Games, maar de indiscretie van Henderson laat ons sinds de zomer van 2020 niet helemaal overrompelen. Codemasters verwierf de exploitatierechten van de WRC-licentie, een overeenkomst die geldt voor 5 jaar van 2023 tot 2027. Met andere woorden, een nieuwe WRC van de Engelse studio die we lang als vanzelfsprekend hebben beschouwd.

  Hoe herstart je een Windows Phone? – Beoordelingen Wiki

Henderson stopte daar echter niet en voegde eraan toe dat volgens zijn bronnen: Codemasters heeft naar verluidt DiRT Rally 3.0 eind 2021 geannuleerd en zet de hele DiRT-franchise voor onbepaalde tijd op ijs. Het doel van het management lijkt te zijn: focus de komende jaren uitsluitend op F1, GRID en natuurlijk WRC. Om deze indiscretie te ondersteunen is er tastbaar bewijs dat voor iedereen zichtbaar is: EA heeft de naam van DiRT’s Twitter-account veranderdnu officieel bekend als EA Sports Rally.

Niet alles zou hoe dan ook eenvoudig zijn, want Henderson sprak ook over vermeende wrijving tussen het management van Electronic Arts, dat als ineffectief wordt beschouwd, en de vertegenwoordigers van Codemasters, die tijdens de vergaderingen blijkbaar niet serieus werden genomen. De ontwikkeling van de WRC zou niet vlekkeloos verlopen en de laatste tijd heeft de QC-afdeling naar verluidt het personeelsbestand zien dalen van 200 naar 120 mensen.

BRON: Recensies Nieuws

Aarzel niet om ons artikel op sociale netwerken te delen om ons een stevige boost te geven. 🧐

  Wat betekent SFS op Snapchat? – Beoordelingen Wiki

Leave a Comment