Nieuw adres Onbeperkt downloaden en streamen (editie van 2021)

[ad_1]

LibertyVF – Nieuw onbeperkt downloaden en streamen: LibertyVF, ook bekend als LibertyLand, is een illegale download- en streamingsite in Frankrijk. Deze site biedt gratis nieuw uitgebrachte films en series aan internetgebruikers. Het heeft een zeer rijke en gevarieerde catalogus van films, series, animatiefilms en andere downloads, namelijk boeken, e-boeken en videogames.

LibertyVF wordt al een paar weken geblokkeerd door internetproviders. Voor de duizenden dagelijkse gebruikers zorgde deze rechterlijke uitspraak voor opschudding, vooral omdat censuur van toepassing is op alle domeinextensies en mirrorsites, waardoor migreren naar een nieuw adres onmogelijk is.

In dit artikel delen we met u het nieuwe LibertyVF-adres dat momenteel werkt, en de lijst van beste sites vergelijkbaar met Libertyland onbeperkt gratis downloaden en streamen.

LibertyVF: een site die downloaden en streamen combineert

Gemaakt in 2009, LibertyVF Aanvankelijk vestigde LibertyLand zich snel op het web en de site is er dus in geslaagd om rond zijn diensten een sterke gemeenschap van enkele duizenden leden te verenigen. In de loop der jaren is het in omvang gegroeid en is het erin geslaagd om in 2011 de achthonderdduizend leden te bereiken en zelfs te overschrijden.

Inderdaad, de site LibertyVF is een van de weinige sites die onbeperkt downloaden en streamen combineert, bekend om de kwaliteit en beschikbaarheid van de inhoud, het gebruiksgemak van het platform, het zeer kleine aantal advertenties dat daar circuleert en de directe downloadlinks die gemakkelijk toegankelijk zijn op de site zonder registratie.

LibertyVF en LibertyLand - Volledig onbeperkt downloaden en streamen
LibertyVF en LibertyLand – Volledig onbeperkt downloaden en streamen

Dat gezegd hebbende, na grote roem en bekendheid die niet lang duurde Libertyland (Land van vrijheid) gaat naar het nieuwe LibertyVF-adres met als speciale aanbieding Franse films in gratis streaming en directe download, heeft de beroemde site zijn domeinnaam opnieuw veranderd.

LibertyVF Onbeperkt downloaden en streamen: gratis filmdownloads, streaming en torrenting... het is aan jou! Ontdek op Liberty Land een nieuwe manier om je passie voor streaming te beleven! Download gratis en geniet van geldige kwaliteitslinks!
LibertyVF Onbeperkt downloaden en streamen: gratis filmdownloads, streaming en torrenting… het is aan jou! Ontdek op Liberty Land een nieuwe manier om je passie voor streaming te beleven! Download gratis en geniet van geldige kwaliteitslinks!

Als de site geen registratie vereist, is dit om te voorkomen dat hackers persoonlijke gegevens van gebruikers voor andere doeleinden onderscheppen. Er zijn echter verschillende nep-klonen en sites die verplichte registratie vereisen, dus wees voorzichtig bij het zoeken naar het nieuwe LibertyVF-adres!

Zo merken we dat de LibertyVF-site films, series, shows, shows, games, software, e-boeken en andere gratis download biedt met een ontwerp dat erg lijkt op Downloadzone.

Het nieuwe adres van LibertyVF en LibertyLand

Sinds zijn verschijning in 2009 is de LibertyLand-site nooit opgehouden bezoekers te trekken door de kwaliteit en kwantiteit van de inhoud. Dit is wat de site tot een van de beste maakte als het gaat om streamen en downloaden. Zoals gebruikelijk bij illegale sites, werd Libertyland verschillende keren voor de rechter gedaagd wegens het schenden van de rechten van anderen.

Na deze juridische procedures werd de site gesloten. Kort na de sluiting werd de site weer van kracht met de wijziging van de domeinnaam en een nieuw adres voor beide sites.

Dus als je op zoek bent naar toegankelijke links en het nieuwe LibertyVF-adres dat werkt, hier is de volledige lijst:

 • www.libertyvf.bz (officieel adres – niet toegankelijk in Frankrijk)
 • www.libertyland.cc (officieel adres – niet toegankelijk in Frankrijk)
 • LibertyVF.co (gesloten)
 • Libertyvf.tv (gesloten)

Dit zijn de enige adressen die u kunt gebruiken, andere sites die u in de zoekresultaten kunt vinden, zijn klonen en bieden geen download of streaming aan, dus wees voorzichtig.

Dat gezegd hebbende, als het nieuwe LibertyVF-adres niet voor u werkt, nodigen we u uit om de rest van het artikel te lezen om de oplossingen te ontdekken die u kunt overwegen.

Nieuw adres LibertyVF en Libertyland - films streaming HD compleet gratis
Nieuw adres LibertyVF en Libertyland – films streaming HD compleet gratis

Waarom werkt de site niet voor mij?

Gratis streaming- en downloadsites zijn vaak het doelwit van blokkeringen die uitsluitend via internetserviceproviders werken (Orange, SFR, Bouygues, Free).

Deze laatste worden vervolgens, onder druk van Hadopi en op gerechtelijk bevel, gedwongen de toegang tot de beoogde sites te blokkeren voor al hun abonnees.

Dit heet een geolocatie blokkeren, wat betekent dat in ons specifieke geval, LibertyVF werkt niet langer alleen voor Franse internetgebruikers. Als bewijs, wanneer u typt in de adresbalk vrijheidvf.bz, . Tv ou . Co, geven internetbrowsers een foutmelding: “libertyvf.bz staat geen verbinding toe” en “Deze site is niet toegankelijk, err_connection_refused” voor chrome of “Verbinding mislukt, Firefox kan geen verbinding maken met de server op libertyvf.co” voor Firefox.

Het is op basis van deze blokkeringstechniek die we in de volgende sectie zullen gebruiken om deze implementatie onstuitbaar door te geven en weer toegang te krijgen tot het nieuwe LibertyVF-adres.

Deblokkeer LibertyVF (ex Libertyland) in Frankrijk

Om toegang te krijgen tot het nieuwe LibertyVF- en LibertyLand-adres, vergeet u de DNS-wijziging omdat het niet werkt voor deze site. Ze worden systematisch gedetecteerd en teruggestuurd door de servers. Voor een paar euro per maand zorg je voor een stabiele en vlotte verbinding en als je internetsnelheid het toelaat, geniet je zelfs van 4K-content.

Door de volgende methode toe te passen, zal iedereen in minder dan 10 minuten permanent de censuur van Liberty VF kunnen omzeilen. Om daar te komen is het heel eenvoudig, verander gewoon je IP / Geolocatie-adres met behulp van software die deze prestatie kan bereiken: een VPN of Virtual Private Network.

Het gebruik ervan is volledig legaal en stelt u in staat het IP-adres te wijzigen, een nieuwe geolocatie te simuleren en uw verbinding volledig anoniem te maken.

 • In een eerste stap, een VPN downloaden. Ik beveel aan “NordVPN” : het is niet duur, het biedt 3 maanden gratis en vooral, het kan alle door FAI gecensureerde sites deblokkeren.
 • Installeer NordVPN op uw apparaat (pc, Mac, iPhone, iPad of andere Android-smartphones)
 • Ga naar de LibertyVF-website. Typ uw adresbalk -> libertyvf.bz of LibertyLand.cc. Omdat de VPN wordt losgekoppeld, kunnen we zien dat de site nog steeds onder censuur staat.
 • Start NordVPN op uw apparaat, open vervolgens in het softwarevenster het gele tabblad en kies een ander land dan Frankrijk en maak verbinding.
 • Zodra de VPN is verbonden, typt u libertyvf.tv of libertyvf.co opnieuw rechtstreeks in de adresbalk. Als je al op de sitepagina was, ververs / herlaad dan de sitepagina.

En voila! Liberty VF werkt weer normaal!

Om ook te lezen: Top 21 beste gratis downloadsites voor boeken (PDF & EPub) & 10 beste gratis en snelle DNS-servers (pc en consoles)

LibertyVF: een unieke onbeperkte download- en streamingsite

De geschiedenis van Libertyland is nogal turbulent, het wisselt uiteindelijk af tussen een periode van verzoening en een storm. De site werd geboren in 2009. En het platform trok al snel een groot aantal internetgebruikers. Zozeer zelfs dat Libertyland in 2011 meer dan 800 actieve leden had. En zoals altijd het geval is wanneer een site van telechargement of streaming populair is, trekt het de aandacht van rechthebbenden.

Na een zorgvuldig onderzoek slaagde de politie erin de drie sitebeheerders te identificeren en vast te houden en werd de site enkele weken opgeschort, waarna deze uiteindelijk weer verscheen met een nieuw team dat de leiding had.

Door het toneel te verlaten, hebben de voormalige beheerders van Liberty Land de domeinnaam van de site gewijzigd in LibertyVF, maar deze wijziging is niet de enige breuk die in deze transactie heeft plaatsgevonden; zelfs de oude database die Liberty Land gebruikte, is om privacyredenen vernietigd en daarom zullen alle leden zich nog steeds opnieuw moeten registreren om een ​​account bij LibertyVF te krijgen.

Dit besluit werd slecht ontvangen door de voormalige gebruikers van de site en aan het begin van deze wijziging rezen er veel vragen.

Maar op dit moment en gezien wat dit nieuwe team heeft bereikt, suggereert alles dat Liberty VF de toekomst is van Liberty Land.

de functies

Als je je ooit hebt afgevraagd wat LibertyVF te bieden heeft, kun je gerust zeggen dat de site zich niet 100% heeft afgewend van wat LibertyLand doet. Ze groothandel de volgende diensten:

 • Libertyland biedt directe downloads van bestanden (films, series, ebooks, games, shows, …)
 • Libertyland.cc biedt volledige en onbeperkte streaming (films, series, shows, …)

Met LibertyVF hoeft u zich dus geen moment te vervelen: gebruik en download wat u maar wilt.

zelfs indien Vrijheid VF heeft nog niet de bekendheid bereikt van Vrijheidsland, die laatste wist een groot deel van het publiek van zijn voorganger terug te winnen.

Maar recente strenge maatregelen van Google om de site te deindexeren LibertyVF van hun zoekmachine voldoende bewijzen dat de site een meer dan interessante impact begint te krijgen en trouw de stappen van zijn voorganger voortzet.

Google heeft inderdaad alle pagina’s die eigendom zijn van LibertyLand uit de index van zijn zoekmachine verwijderd naar aanleiding van klachten van de auteursrechthebbenden van werken die ze verspreiden en gratis downloaden op hun site. En zo werd het heel moeilijk om een ​​artikel van LibertyVF tegen te komen in de zoekresultaten van Google; wat niet betekent dat de site niet werkt!

Topsites zoals LibertyVF voor onbeperkt downloaden en streamen

Als de site in uw regio niet werkt of als u uw film niet op deze site kunt vinden, nodigen we u uit om de volgende lijst met de beste te raadplegen Betrouwbare LibertyVF-alternatieven om nieuwe gratis streamingfilms te bekijken en te downloaden :

 1. Downloadzone
 2. WawaStad
 3. Tirexo
 4. Time2watch
 5. StreamComplete
 6. Franse stroom
 7. Galtro
 8. Niet goed
 9. Niet beter
 10. VoirFilms
 11. Wiflix
 12. Empire stroom
 13. Seeseries
 14. Streamforyou
 15. DP-streaming
 16. HDS-streaming
 17. VK-streaming
 18. Serie streamen
 19. 01Streaming
 20. OpaStreaming
 21. Cinezz
 22. Bioscoop
 23. Skstream
 24. Filmtoon
 25. japeol

Om ook te lezen: Top +50 beste gratis streaming-sites zonder account

Let op: Als een site op de lijst niet werkt, blokkeert deze zeker uw ISP. Wij nodigen u uit om lees deze handleiding om de DNS-server te wijzigen en zo de geblokkeerde site deblokkeren.

Emule, Limewire, Kazaa, oxtorrent… Deze namen betekenen misschien niets voor onze jongste lezers en toch zijn ze synoniem met een sleuteltijdperk van het wereldwijde internet: dat van peer-to-peer. Tot een paar jaar geleden was het gratis downloaden van een film, een serie, een game of zelfs de volledige discografie van een artiest een makkie (zelfs als de wachttijd soms in dagen werd geteld). 

Toen begonnen de sancties te dalen, met name de implementatie van het Hadopi-apparaat dat is ontworpen om “piraten” te bestraffen die illegaal inhoud zouden downloaden, om het auteursrecht met betrekking tot de verschillende inhoud te behouden. Omdat dit het echte probleem is van illegale contentconsumptie, betaal je geen abonnement meer, ga je niet meer naar de bioscoop en kopen we geen album of dvd meer als je je film downloadt of besluit om hem via illegale streaming te bekijken. .

Zie ook: Top 25 beste gratis Vostfr- en VO-streamingsites

Ondanks de vele waarschuwingen van de staat, hebben sommige internetgebruikers besloten inhoud aan te bieden om direct online te bekijken of te downloaden, volledig illegaal. Om sancties te vermijden, worden websites die aan dit soort praktijken zijn gewijd vaak in het buitenland gehost, waardoor ze niet onder de Franse wetgeving vallen.

Vergeet het artikel niet te delen!

  Wat is de helft van 3/4 als breuk? – Beoordelingen Wiki

Leave a Comment