Ozark Creator legt einde serie uit

[ad_1]

🍿 2022-05-06 00:51:45 – Parijs/Frankrijk.

Het is alweer bijna een week geleden sinds de laatste afleveringen van Ozark première op Netflix, en we zijn nog steeds aan het bijkomen van de intens einde die eindelijk het mysterie van het auto-ongeluk dat in de seizoenspremière te zien was, heeft opgelost en het lot van de familie heeft bepaald Byrd en haar medewerkers, waaronder: Ruth Langmore.

kom binnen spoilers, zagen de laatste hoofdstukken van Netflix’ veelgeprezen fictie de uitvoering van Byrde’s plan om te ontsnappen aan de handen van het Navarro-kartel en hun samenwerking met de FBI. Eerst leek alles perfect, maar toen onverwacht verraad door de nieuwe partner van Byrdes (farmaceutische eigenaar) Lichte Shaw), de nieuwe eigenaar van het kartel, Camille Elizondoontdekte dat het Ruth was die zijn zoon had vermoord Xavier en leidde zo tot de dood van de favoriet bij de fans die ze speelt Julia verzamelen.

Jason Bateman en Laura Linney in de Ozark-finale

De vier Byrdes, Marty (Jason Batman), Wendy (Laura linney) en hun kinderen Charlotte (Sofia Hublitz) en Jonas (Skylar Gärtner), klaar met de serie veilig en wel en uit het kartel, maar ze vinden nog een ander lichaam om te begraven. In de laatste minuten van de serie keert de privédetective terug naar de… Ozark confronteer de Byrdes met de dood van Ben (Tom Pelphrey), omdat Mel de Byrdes en het kwaad er niet mee weg kan laten komen. Maar zoals Wendy zegt, wanneer hij meen geschenkdeoint Dus?en even later verschijnen Charlotte en Jonah voor de moord E-mail.

Hoewel de familie het kartel misschien achter zich heeft gelaten, hebben sommigen van ons het gevoel dat er altijd een nieuw probleem in de buurt zal zijn. En voor anderen het idee dat het kwaad er altijd mee wegkomt in de wereld, en dat de Byrdes een… Nieuw famille Amerikaans « réussimet veel te verbergen.

  Hoe vraag je aan op Instagram? – Beoordelingen Wiki

Jason Bateman, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner en Laura Linney in de laatste aflevering van Ozark, na het overleven van een ongeluk

Echter, de scenarioschrijver en showrunner van de finale, Chris Mundy, is van mening dat er een zeker evenwicht is tussen de twee interpretaties, met een vicieuze cirkel met karma die de Byrdes zullen moeten blijven ontwijken, om ermee weg te blijven komen. “Ik denk dat ze een vloek achter zich hebben”, zei Mundy in een interview met… Divertissement hebdomadairewaar hij ook in detail het einde van de wending van Byrds, de tragische dood van Ruth en wat de seriefinale zelf betekent, besprak.

Gerelateerd nieuws

De interviewer vroeg Mundy naar het lot van Ruth en wanneer het idee ontstond om haar pad op deze manier te beëindigen. ” ik weet croissance avec la weer. Ieder van ons in de kamer zag op een gegeven moment dat het verhaal zich vanzelf zou ontwikkelen en daar wilden we trouw aan blijven”, zei Mundy over het idee om Ruth op deze manier te beëindigen, nadat het personage van Garner eindelijk rust leek te hebben gevonden. . in een leven ver van misdaad. Het is bijna alsof je met dit dilemma eindigt: Probeer je het gelukkige einde te behouden van een personage waar je van houdt, of probeer je het verhaal te vertellen zoals het zich daadwerkelijk zou ontvouwen?« 

Julia Garner in het laatste hoofdstuk van Ozark, voordat ze haar lot ontmoet

Na te hebben gedaan wat hij deed in aflevering 8, waar Ruth de nieuwe kartelleider vermoordt Xavier Elizondode auteurs beweren dat la bestemming depuis Ruth bleef plus Quoi Natuurlijk. “Dat zou natuurlijk gebeuren, maar dat willen we niet, dus het werd onze discussie, of we Ruth na zoveel inspanning een happy end zouden geven, of dat we het onvermijdelijke zouden laten gebeuren”, aldus de showrunner. rauw maar echt einde voor het geliefde personage van Julia verzamelen.

  Waarom kan ik niet inloggen op HBO Max op mijn tv? – Beoordelingen Wiki

Hoe dan ook, ondanks de immense pijn veroorzaakt door het zien van Langmore, die beloofde de eerste in vijf generaties te zijn die de vlek op zijn achternaam zou kunnen verwijderen, kunnen we erkennen dat zijn dernière dubbel ik ben een été un moment parfait voor la Ruth Quoi we houden van. De EW-interviewer vraagt ​​dan: Chris Mundy hoewel hij op een gegeven moment ook overwoog om de Byrdes, die ongedeerd uit het auto-ongeluk en het kartel van Navarro kwam, de ondergang te blazen.

Ozark laatste seizoen poster

« later praten depuis klantenlokker. We spraken over elke denkbare iteratie, en er waren schrijvers over wat de dood van Marty en Wendy zou kunnen zijn, hoewel ik denk dat we nooit over een van de kinderen hebben gesproken,” zei Mundy. “Maar met elk personage dat sterft, moet je altijd het gevoel hebben dat het met een reden was, niet alleen omdat, ‘Oh, zou het niet geweldig zijn als…?’ Dus het moest altijd logisch zijn, maar ook emotioneel in de wereld die we aan het bouwen waren. Maar aan het begin van het jaar was ik er vrij zeker van dat het einde van de Byrdes, het zou het einde van de Byrdes zijn dat we altijd hebben geweten »

Mundy legde vervolgens ook uit of dat einde betekende dat de Byrdes wonnen, en of ze er echt mee wegkwamen, gezien het nieuwe lichaam dat ze moesten begraven (of cremeren). “Ik denk dat ze een vloek achter zich hebben. Dus ik weet ik zou kunnen vertellen Quoi zij hebben gewonnen op één niveau, omdat ze dat deden. Ze vertrekken bij zonsondergang. Maar ik creëer het karmisch, we zetten altijd iets op het bord aan het begin van elk seizoen waarover we thematisch schrijven, en wat we schreven was ‘een mythe opbouwen, een vloek creëren’,’ zei Mundy.

  Wat betekent het als een meisje imao zegt? – Beoordelingen Wiki

De familie Byrde, in de finale van de Netflix-serie

“In wezen geloven we dat het kan worden bereikt, maar tot op zekere hoogte ten koste van je ziel”, concludeerde de showrunner. Ozark, voordat we de vermeende “dubbelzinnigheid” specificeren die door de laatste scène was achtergelaten, omdat we knippen voordat we Jonah de trekker zien overhalen. “Niet in werkelijkheid niet ce ik deed Quoi un finale ouvert. Het is grappig. Sommige mensen hebben me gevraagd: “Moeten we denken dat hij een van zijn ouders of Mel heeft vermoord?” » »

“Het mag niet zo dubbelzinnig zijn. Het is niet. Het moet zo zijn E-mail Hij ontving la jachtgeweer finale. Natuurlijk 100%. Alleen willen we niet lang meer leven na dit geweld. Waar ga je vanaf daar? We wilden niet wentelen. Het gebeurde gewoon, dit is het einde, en de Byrdes zullen hun ding blijven doen zoals ze altijd hebben gedaan,’ en dus eindigde Mundy zijn uitleg over het einde van Ozark.

Laura Linney en Jason Bateman, voor het laatste schot dat Ozark afsluit (Netflix)

Het is misschien niet het einde dat iedereen wilde, maar het is het einde dat Ozark nodig zijn. Op de een of andere manier was het altijd zo. Goed wint niet altijd, en Als er iemand is die altijd aan hun lot kan ontsnappen, is het de familie Byrde.

Laat je bericht achter met je mening of opmerking over een serie, een film of een programma. Wat zou je willen lezen over beroemdheden, films, series of platforms? Vergeet niet ons te schrijven op [email protected]!

BRON: Recensies Nieuws

Aarzel niet om ons artikel op sociale netwerken te delen om ons een stevige boost te geven. 😍

Leave a Comment