Waarom maakt mijn iPhone geen verbinding met mijn Samsung TV? – Beoordelingen Wiki

[ad_1]

Spiegelen van iPhone-scherm of AirPlay werkt niet op Samsung TV

Zorg ervoor dat zowel uw iOS-apparaat en Samsung TV zijn verbonden met dezelfde internetverbinding. Controleer beide apparaten op de laatste update. … Start uw iPhone en Samsung TV opnieuw op. Controleer uw AirPlay-instellingen en -beperkingen.

Hoe kan ik mijn iPhone bekijken op mijn Samsung TV?
AirPlay (video en audio)

 1. Stap 1: Veeg op uw iPhone naar beneden vanuit de rechterbovenhoek om het Control Center te openen.
 2. Stap 2: Tik op de knop Screen Mirroring.
 3. Stap 3: Tik op de gepresenteerde Samsung TV-optie.
 4. Stap 4: Voer desgevraagd de code in die op uw Samsung TV wordt weergegeven.

Waarom maakt mijn telefoon geen verbinding met mijn Samsung TV?

Probeer uw apparaten opnieuw op te starten, zowel uw tv als uw telefoon. Koppel en verbind je telefoon met je tv met dezelfde wifi. Start de wifi-router opnieuw op. Zet de Bluetooth van je tv uit.

Waarom werkt mijn AirPlay niet op mijn Samsung TV?

Als uw Samsung TV AirPlay niet werkt, niet verschijnt of niet afspeelt, probeer dan uw tv bijwerken met de nieuwste firmware, zorg ervoor dat AirPlay is ingeschakeld, update de slimme apparaten die u gebruikt om te spiegelen en verbind de tv en het slimme apparaat met dezelfde wifi, naast andere oplossingen.

Hoe repareer ik AirPlay op mijn Samsung TV?


Airplay opnieuw inschakelen in de instellingen van de Samsung TV

 1. Navigeer naar Algemeen in de instellingen van je tv en open Apple Airplay-instellingen. Open Airplay-instellingen van Samsung TV.
 2. Selecteer nu Airplay en schakel het uit. …
 3. Schakel vervolgens Airplay weer in en controleer of het goed werkt op de Samsung TV.

Hoe verbind ik mijn iPhone draadloos met mijn Smart TV?


Spiegel uw iPhone, iPad of iPod touch naar een tv

 1. Verbind je iPhone, iPad of iPod touch met hetzelfde wifi-netwerk als je Apple TV of AirPlay 2-compatibele smart-tv.
 2. Controlecentrum openen: …
 3. Tik op Scherm spiegelen.
 4. Selecteer uw Apple TV of AirPlay 2-compatibele smart-tv in de lijst.

Hoe zet ik AirPlay van mijn iPhone naar mijn Samsung TV?


AirPlay naar een Samsung-tv vanaf iPhone of iPad

 1. Zorg ervoor dat uw iPhone of iPad momenteel is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als uw tv. …
 2. Kies en open de inhoud voor AirPlay op een Samsung-tv. …
 3. Tik op de AirPlay-knop, als die beschikbaar is. …
 4. Selecteer AirPlay bij de opties voor delen.
  Zijn-pinguïns-zoogdieren – Reviews Wiki | Bron #1 voor informatie, tests, kronieken, meningen en nieuws

Hoe koppel ik mijn telefoon met mijn Samsung TV?


Voor casten en scherm delen naar een Samsung-tv is de Samsung SmartThings-app vereist (beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten).

 1. Download de SmartThings-app. …
 2. Scherm delen openen. …
 3. Krijg je telefoon en tv op hetzelfde netwerk. …
 4. Voeg uw Samsung-tv toe en sta delen toe. …
 5. Selecteer Smart View om inhoud te delen. …
 6. Gebruik je telefoon als afstandsbediening.

Waarom maakt mijn telefoon geen verbinding met mijn tv?

Zorg ervoor dat u de nieuwste software-update op de tv installeert. De USB-kabel moet stevig zijn aangesloten op uw tv en mobiele apparaat. Controleer of de USB-kabel gegevensoverdracht ondersteunt. … Als het mobiele apparaat Media Transfer Protocol (MTP) gebruikt, wijzigt u de instellingen op uw mobiele apparaat in Mass Storage Class (MSC).

Waarom spiegelt mijn telefoon niet naar mijn tv?

Draadloos scherm spiegelen

Controleer eerst of uw tv en Android Miracast-gecertificeerd zijn. Als niet, ga verder naar de tweede optie. Ervan uitgaande dat beide apparaten Miracast-gecertificeerd zijn, moet u ervoor zorgen dat uw apparaten zich op hetzelfde wifi-netwerk bevinden. Schakel vervolgens schermspiegeling in op uw tv en uw Android-apparaat.

Hoe sluit ik AirPlay aan op mijn Samsung TV?


AirPlay naar een Samsung-tv vanaf iPhone of iPad

 1. Zorg ervoor dat uw iPhone of iPad momenteel is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als uw tv. …
 2. Kies en open de inhoud voor AirPlay op een Samsung-tv. …
 3. Tik op de AirPlay-knop, als die beschikbaar is. …
 4. Selecteer AirPlay bij de opties voor delen.

Zorg ervoor dat het tweede apparaat is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als uw iPhone, iPad of Mac. Als niet, van netwerk wisselen om uw apparaten te synchroniseren. Zorg ervoor dat het apparaat wifi gebruikt. Probeer het apparaat te gebruiken om inhoud van internet te streamen.

  Hoe verwijder ik Netflix op mijn LG Smart TV? – Beoordelingen Wiki

Waarom werkt mijn schermspiegeling niet?

Mogelijk moet u ook het netwerk opnieuw instellen door uw tv, router en uw smartphone uit en weer in te schakelen. Omdat schermspiegeling afhankelijk is van wifi, kan het soms oplossen door opnieuw op te starten connectiviteitsproblemen.

Waar is AirPlay in de instelling?

Zorg ervoor dat de AirPlay-instelling is ingeschakeld: op de afstandsbediening van de tv, druk op de knop (Ingang selecteren) en selecteer vervolgens (AirPlay). Selecteer AirPlay & HomeKit-instellingen en schakel AirPlay in.

Hoe kan ik mijn iPhone draadloos met mijn tv verbinden zonder Apple TV?

Je kunt koop een Lightning Digital AV Adapter rechtstreeks van Apple voor $ 49. Met deze adapter sluit je je iPhone aan op een HDMI-kabel. Sluit de HDMI-kabel aan op uw tv en sluit vervolgens het andere uiteinde van de HDMI-kabel aan op de Lightning Digital AV Adapter. Je iPhone-scherm wordt onmiddellijk gespiegeld naar de tv.

Hoe sluit ik mijn iPhone aan op mijn tv zonder HDMI?

Als je een oudere monitor zonder HDMI-ingang hebt, verkoopt Apple ook een Lightning-naar-VGA-adapter. Als je eenmaal een adapter hebt, kun je het volgende doen: Sluit de adapter aan op een HDMI- (of VGA)-kabel. Sluit de kabel aan op een ingang van je televisie of monitor.

Waarom maakt mijn AirPlay geen verbinding met mijn Samsung TV?

Als uw Samsung TV AirPlay niet werkt, niet verschijnt of niet afspeelt, probeer dan uw tv bijwerken met de nieuwste firmware, zorg ervoor dat AirPlay is ingeschakeld, update de slimme apparaten die u gebruikt om te spiegelen en verbind de tv en het slimme apparaat met dezelfde wifi, naast andere oplossingen.

Kun je iPhone gratis naar Samsung Smart TV spiegelen?

Mirror for Samsung TV app voor iPhone en iPad is een unieke applicatie die het scherm en de audio van je iPhone of iPad spiegelt naar elke Samsung Smart TV. Geen extra hardware nodig en dat kan: spiegel elke app op je iPhone of iPad naar je Samsung TV…

  Waarom crasht Netflix steeds op mijn Samsung TV? – Beoordelingen Wiki

Hoe zet ik AirPlay van mijn iPhone naar mijn tv?


AirPlay vanaf uw iPhone naar een tv

 1. Verbind zowel je iPhone als je tv met hetzelfde wifi-netwerk.
 2. Selecteer vervolgens een video die u naar uw tv wilt spiegelen.
 3. Tik vervolgens op het AirPlay-pictogram. …
 4. Selecteer vervolgens uw tv.
 5. Voer ten slotte de AirPlay-toegangscode in.

Hoe koppel ik mijn telefoon aan mijn tv?


Het is eenvoudig om de twee met elkaar te verbinden voor het delen van schermen door deze stappen te volgen:

 1. WiFi-netwerk. Zorg ervoor dat je telefoon en tv zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk.
 2. TV-instellingen. Ga naar het invoermenu op je tv en schakel ‘screen mirroring’ in.
 3. Android-instellingen. …
 4. Selecteer televisie. …
 5. Breng verbinding tot stand.

Hoe koppel ik mijn telefoon via bluetooth aan mijn Samsung TV?

Selecteer in de instellingen van je tv Geluid en selecteer vervolgens Geluidsuitvoer. Als de optie Bluetooth-luidsprekerlijst verschijnt, dan ondersteunt uw tv bluetooth.

De eenvoudigste optie is een USB-C naar HDMI-adapter. Als uw telefoon een USB-C-poort heeft, kunt u deze adapter op uw telefoon aansluiten en vervolgens een HDMI-kabel op de adapter aansluiten om verbinding te maken met de tv. Uw telefoon moet HDMI Alt Mode ondersteunen, waarmee mobiele apparaten video kunnen uitvoeren.

Hoe spiegel ik mijn telefoon naar mijn tv?


Hoe een Android-scherm draadloos te spiegelen met de Google Home-app?

 1. Download de Google Home-app uit de Google Play Store.
 2. Stel Google Chromecast in als je dat nog niet hebt gedaan. …
 3. Tik op het apparaat en tik vervolgens onderaan op “Mijn scherm casten”.
 4. Tik op Cast-scherm> Nu starten.

Hoe repareer je schermspiegeling?


Stappen voor probleemoplossing

 1. Zorg ervoor dat de tv op de ingang voor schermspiegeling staat. Druk op de meegeleverde afstandsbediening op de knop Input. …
 2. Schakel de instelling voor schermspiegeling in op uw mobiele apparaat. …
 3. Start uw mobiele apparaat opnieuw op.
 4. Voer een stroomreset uit op de tv. …
 5. Zet voor Android TV de Bluetooth®-instellingen op Uit.

Leave a Comment