waarom ze de Netflix-serie hebben geannuleerd, volgens Fernanda Castillo – Recensies Nieuws Ditching

[ad_1]

✔️ 2022-04-05 10:14:38 – Parijs/Frankrijk.

Na twee seizoenen uitgezonden door Netflixde populaire Mexicaanse serie geproduceerd door grote artiesten als Salma Hayek en Billy Rovzar Het was afgezegd door de reus streaming. “Monarch” Het werd gekenmerkt door een ambitieus project, met bekende sterren in de hoofdrol en een indrukwekkende audiovisuele kwaliteit.

MEER INFORMATIE: Wat wisten we over het derde seizoen van “Monarca”

Ondanks inspanningen van de productie en cast, werd aangekondigd dat het verhaal met Regina Pavon, Osvaldo Benavides, Irene Azuela et Fernando Castilla Het was niet genoeg voor meer, wat het internationale publiek verraste en ook de artiesten die in het programma werden ondergedompeld.

Geconfronteerd met dit nieuws, is het de actrice Fernando Castilla die werd aangemoedigd om de echte reden te zeggen waarom de uitzending van ” Monarch», waardoor er meer dan één verrast is.

MEER INFORMATIE: Emilio Delgado, de zoon van Fernanda Castillo in “Monarca”

Actrice Fernanda Castillo is ook bekend van haar werk in ‘Lord of the Skies’ (Foto: Telemundo)

WAAROM WERD “MONARCA” GEANNULEERD?

De 40-jarige actrice uit Hermosillo kwam in het tweede seizoen bij de serie. Zoals veel kijkers was Castillo een fervent volgeling van het verhaal, dus ze kon niet anders dan emotioneel zijn toen ze een van de hoofdrolspelers werd.

“Ik denk dat het een serie was die ik leuk vond. Vanaf het eerste seizoen was ik, ook al was ik er niet, een grote fan, omdat ik het geweldig vond om een ​​serie te zien zoals we verdienden dat Mexicanen ons zien. »zei hij in een interview met roze belofte.

  Hoe reset je Samsung Smart TV? – Beoordelingen Wiki

Helaas was zijn verblijf in fictie van korte duur omdat zijn eigen producenten besloten het te annuleren. Ook al was het een groot project, de voorbereidingskosten waren zo hoog dat de gemeente dit kapitaal liever investeerde in andere programma’s met een lager budget.

“We hebben het tweede seizoen gedaan, ik ben erg blij dat ik het heb gedaan, maar het was een erg dure serie. Er werd besloten dat, zelfs als het heel, heel goed ging, en het lijkt mij dat het tweede seizoen heel goed ging, dat ze er de voorkeur aan gaven andere, meer levensvatbare projecten te doen, of meer series, meer projecten daarmee te kunnen doen. in plaats van al dat geld in één enkel project te investeren, voegde Fernando toe.

DE REACTIES VAN HAAR HOOFDPUNTEN NA DE ANNULERING

Osvaldo Benavidezwie speelde Andres CarranzaHij was de eerste die erover sprak. De acteur plaatste op je Instagram-account een bericht waarin hij aangeeft dat hij bij gebrek aan nieuws afscheid neemt van zijn personage en vervolgens iedereen bedankt die aan het project heeft deelgenomen.

“Gezien het gebrek aan nieuws… neem ik afscheid van Andrés Carranza. Wat een mooi project. Bedankt voor alles ‘Monarca’ en aan ons allemaal die erbij waren. Wat een eer om mee te hebben gedaan. Ga weg vaarwel »schreef de acteur.

Afscheid van Osvaldo Benavides uit ‘Monarca’ (Foto: Instagram)

Na publicatie, de acteur Jean Manuel Bernal Naast commentaar op een co-ster en co-star’s post, sprak hij zich ook uit via een video op zijn Instagram-account over de annulering van de show. “Ik ben erg dankbaar, ontroerd en verrast door alles wat dit nieuws heeft veroorzaakt, waarvan ik geloof dat het eindelijk al is bevestigd door het Netflix-platform om aan te kondigen dat het derde seizoen van Monarca is geannuleerd”genoemd.

  Kan ik Netflix kijken op smart TV zonder internet? – Beoordelingen Wiki

“Het zorgde in ieder geval voor een revolutie in mijn netwerken. Ze schreven me zoveel dat ik ze op geen enkele manier kan bedanken voor hun bezorgdheid en verontwaardiging en ik heb ook geen manier om op iedereen te reageren. Daarom heb ik besloten deze video te maken om hen te vertellen dat de beslissing niet aan ons is, maar aan Netflix.hij voegde toe.

Van haar kant, de actrice Irene Azuela merkte ook op: “Er zijn verhalen die eindigen, zelfs als ze dat niet doen. Dus Monarca is voor mij onvergetelijk”.

“Een samenwerking met mensen die ik bewonder, een decor vol humor en respect, een welwillende cast en een eersteklas team… Ik blijf met de tevredenheid dat we een kwaliteitsreeks hebben geproduceerd die hier en op andere plaatsen getoond zal worden.” andere landen. Nu is het onze beurt om een ​​einde te bedenken, voor jou die het zag en voor ons die het gemaakt hebben.”zei de actrice die vervolgens Salma Hayek en haar team bedankte voor de kans.

Irene Azuela neemt afscheid van “Monarca” (Foto: Instagram)

Wie ook op het nieuws reageerde was james hydeAmerikaanse acteur die meedeed aan “Monarca”, en die zijn sociale netwerken gebruikte om een ​​bericht te sturen na de annulering.

  Wat is het machtigste land ter wereld in 2021? – Beoordelingen Wiki

“Wat een ongelooflijke ervaring de afgelopen jaren. Ik verander mijn leven. Ik wil Joe Bonilla bedanken voor het aanbieden van deze ongelooflijke kans. Ik ben Lemon Studios, Fernando Rovzar, Salma Hayek, de eersteklas Netflix-crew, geweldige schrijvers en regisseurs zo dankbaar. »merkte Hyde op.

‘Ik begrijp niet waarom ze Monarch niet terug zouden halen, het gaat mij te boven. Het komt neer op $$$$$. Dat is alles… Ik wil Irene Azuela persoonlijk bedanken omdat ze de sterke vrouw was die nodig was om deze show tot een succes te maken. Juan Manuel Bernal en Osvaldo Benavides, voor ongelooflijke optredens die het publiek betoverde… ¡Viva México! Ik hou van jullie allemaal!! Grappig allemaal!hij voegde toe.

James Hyde, een Amerikaanse acteur die deelnam aan ‘Monarca’, reageerde ook op het nieuws en ging naar zijn sociale media om een ​​bericht te plaatsen nadat het was geannuleerd (Foto: Instagram/James Hyde)

DE CONTROVERIE ACHTER DE “MONARCAS” FASHION SHOW

Volgens lokale media “Monarch” gebruikte de iconische José Vasconcelos-bibliotheek in Mexico-Stad als podium voor het opnemen van een aflevering van de serie.

De populaire Netflix-serie maakte de opnames van de betreffende aflevering tussen 28 en 29 januari 2020, de datum waarop het bureau dat verantwoordelijk is voor Alejandra Frausto daarvoor toestemming heeft gegeven, onthult de krant Reforma.

BRON: Recensies Nieuws

Aarzel niet om ons artikel op sociale netwerken te delen om ons een stevige boost te geven. 🤓

Leave a Comment