Wat is het wereldrecord voor marshmallows in de mond? – Beoordelingen Wiki

[ad_1]

10 – Het grootste aantal marshmallows dat in een minuut wordt ingeslikt

In Malta slaagde Anthony Falzon er op 25 maart 2013 in om in één minuut 25 marshmallows te eten! Meer verrassend: nog niemand is geslaagd voor hun record. Ben jij de volgende?

Wat is het wereldrecord push-up? 2200 pumps in 1 uur: wereldrecord geslagen door een 50-jarige man.

Wat is het wereldrecord voor een ballon die in minder dan een minuut met de mond barst?

eh, Ashrita Furman. Deze 61-jarige New Yorker est connu voor houd meer dan 170 archief erkend par het Guinness-boek, à hij alleen. Zijn laatste wapenfeit: 47 fakkelvlammen in één doven minuut de vurige snavel inslikken avec sa mond.

Wie heeft de grootste mond?

Wat als er een wereldrecord in het midden van je gezicht verstopt zat? Samantha Ramsdell, 31-jarige Amerikaanse won Guinness World Records dankzij haar mondopening qui bereikt 10 centimeter wanneer ze de . opent mond.

Wie heeft de grootste oren ter wereld?

De Afrikaanse olifant heeft de grotere oren van alle levende dieren. Deze flexibele gezwellen zorgen ervoor dat het snel warmte kan afvoeren dankzij de vele bloedvaten qui ga er doorheen.

Wat is het 24-uurs push-up wereldrecord?

Le record de pompt in 24 uur is vanaf 46,001. Het werd geproduceerd door Charles Servizio (VS) uit: 24 op 25 april 1993 in Hesperia, Californië, Verenigde Staten.

  Wat zijn de beste generatoren voor willekeurige getallen? – Beoordelingen Wiki

Wat is het push-up record in 30 seconden?

Zes jaar geleden versloeg een Oekraïener de record van de wereld van push-ups in 30 seconden na 47 herhalingen. Officieel heeft niemand de zijne verslagen record sinds, maar onlangs, een Engelssprekende YouTuber genaamd Browney die zijn probeerde te verslaan push-up record en maakte 49 pumps.

Wie is de man die de meeste push-ups ter wereld heeft gedaan?

Eric Lejeune, geadopteerd uit Tréport, heeft zojuist het record gebroken voor monde van het aantal pumps uitgevoerd in één minuut.

Wat zijn alle wereldrecords?

Mensen

Discipline Prestatie plaats
1 m progressie 2 min 11 s 96 (27,28 km/u) Rieti
1 m progressie 3 min 26 s 00 (26,21 km/u) Rome
Mijlvoortgang 3 min 43 s 13 (25,97 km/u) Rome
2 m progressie 4 min 44 s 79 (25,28 km/u) Berlijn

Wie is de langste vrouw ter wereld?

La femme la groter du wereld was Sandy Allen, die in 2008 op 52-jarige leeftijd overleed. Ze was 2,31 m lang.

Wie is de langste persoon ter wereld?

De een stijgt tot 2,51 meter, de ander wel dat 54,6 cm: de man groter du monde, de Turkse sultan Kösen, ontmoette donderdag voor het eerst in Londen de plus klein, Chandra Bahadur Dangi, een Nepalees.

  Hoe converteer ik cm naar pixels? – Beoordelingen Wiki

Wat is de langste taal ter wereld?

Taal de plus De 10 cm lange James Bond-fan of springende kat verschijnt in de 2015-editie van het Guinness Book of Records, dat zijn 60-jarig jubileum viert en woensdag in de boekhandel wordt uitgebracht. Dit jaar schrijft de Californische Nick Stoeberl geschiedenis met zijn taal 10,1 cm, de langste ter wereld.

Wie heeft het grootste voorhoofd ter wereld?

Sultan Kosen

geboorte 10 december 1982 Mardin, Turkije
nationaliteit turc

Wie heeft de grootste voeten ter wereld?

Venezolaanse Jeison Orlando Rodriguez Hernandez est de nieuwe recordhouder voor pieds groter du monde. Sinds 2015 neemt hij de plaats in van de Marokkaan Brahim Takioullah (foto), qui schoenen maat 56 en waarvan de linkerteen meet plus van 38 centimeter.

Welk dier heeft de kleinste oren?

La kleiner oor zoogdier behoort tot sprinkhanen.

Wat is het record voor push-ups zonder te stoppen?

Brett Masserant, een 29-jarige Amerikaan, versloeg in 2016 de record van de wereld van pumps gedaan in 8 uur. Zonder onderbreking of bijna, hij slaagde erin om het krankzinnige aantal van 13 pumps d.w.z. een gemiddelde van 1 pumps per uur, 27 per minuut!

  Hoe krijg ik mijn gezicht als emoji? – Beoordelingen Wiki

Wat is het wereldrecord in de squat?

Ray Williams verslaat de wereldrecord de hurken met 456 kg-video.

Wat is het wereldrecord buikspieren?

8.004 abs, nieuwe record du monde

Na 60 minuten van intense inspanning scoort Nicolas Bodereau in totaal 8.004 abs tegen 6.745 voor Roger Prévost. Nieuw record du monde.

Hoe verbeter je je push-uprecord?

Begin met drie sets, met een derde van je maximale aantal herhalingen in elke set, voordat je langzaam herhalingen aan elke set toevoegt, waardoor je totale aantal herhalingen toeneemt. pumps per dag. U kunt het aantal sets dat u doet tot uw maximum verhogen.

Wat is het tractierecord?

Mathieu Servant, korporaal van de Parijse brandweer sloeg een record van de pull-up wereld begin juni. In drie uur tijd voltooide hij 1 pull-ups! 972.

Wat is het pull-up record?

Mathieu Servant, korporaal van de Parijse brandweer sloeg een record van de wereld van tracties begin juni vorig jaar. In drie uur tijd behaalde hij 1 tracties ! 1.

Wie is de gekste man ter wereld?

Momenteel is het Kane Tanaka.

Welke man heeft de wereldrecords op de 100 en 200 meter?

Usain Bolt – 6 Wereld Archief in 100m (9.72, 9.69, 9.58) 200m (19.30 …

Leave a Comment