Zwarte krab recensie | Netflix – Recensies Nieuws – Hightech nieuws, hardware, consoles, videogames en entertainment

[ad_1]

✔️ 2022-03-17 08:20:18 – Parijs/Frankrijk.

est maart 18 aankomen bij Netflix zwarte krabde nieuwe Zweedse thriller geregisseerd door Adam Berg en met in de hoofdrol de actrice Noomi Rapace (lam, De geheimen die we verbergen…).

De film beloofde een van de grote premières van maart 2022 van Netflix te worden, en nu we hem hebben gezien, is het tijd om te beoordelen of het wachten de moeite waard was.

Black Crab-aanhangwagen en synopsis

Zwarte Krab Aanhangwagen | netflix spanje

zwarte krab‘ is een Zweedse actiethriller die zich afspeelt in een door oorlog verscheurde post-apocalyptische wereld. Tijdens een lange en strenge winter beginnen zes soldaten aan een geheime missie door een bevroren archipel en riskeren ze hun leven om een ​​mysterieus pakket te vervoeren dat een einde zou kunnen maken aan de oorlog. Terwijl ze zich in vijandig vijandelijk gebied wagen, hebben ze geen idee welke gevaren hen te wachten staan ​​of wie ze kunnen vertrouwen. Maar voor Caroline Edh, die kunstschaatsster was voordat ze soldaat werd, is deze missie iets heel anders.

De film ‘zwarte krab‘, In de hoofdrol Noomi Rapace en geregisseerd door Adam Berg, vertelt de wederwaardigheden van deze zes soldaten in hun wanhopige missie door het ijs. Naarmate ze verder komen, moeten ze beslissen welke prijs ze willen betalen voor hun eigen voortbestaan.

  Hoe controleer ik op updates op mijn Sony Bravia-tv? – Beoordelingen Wiki

Zwarte krab recensie

Zoals aangekondigd in de officiële synopsis, plaatst Netflix ons opnieuw in een post-apocalyptische toekomst waarin onze wereld niet zijn beste moment beleeft. Deze aanpak, al zo afgezaagd binnen de producties van het bedrijf (Poster, Vogelhuisje, android moeder, uitdoving ou dyssomnie, om er maar een paar te noemen) geeft me al enige afwijzing als het gaat om originele films. En het is dat ik niet helemaal begrijp wat Netflix nog te ontdekken heeft in dit soort context. Echter, in zwarte krab zei dat de toekomst niet te veel in het plot komt, meer als verband van een verhaal dat zich richt op de actie en de belangrijkste motivatie van de hoofdpersoon: Noomi Rapace.

In de film moet een groep soldaten een gevaarlijke reis ondernemen met als hoofddoel het vervoeren van bepaalde goederen van punt A naar punt B. Een schijnbaar zelfmoordmissie die bekend staat als de zwarte krab.

visueel verbluffend

zwarte krab | Afbeelding met dank aan Netflix

  How do you convert psi to N mm2? – Reviews Wiki

Langs de bovengenoemde reis zou ik zeggen dat de grote kracht van deze film naar mijn mening de beelden zijn. En het is dat, zelfs als we weten dat de wereld die Adam Berg ons presenteert in zwarte krab is voor het grootste deel puur digitaal, de afwerking is even voortreffelijk als oogverblindendavec visueel aantrekkelijke foto’s die erin slagen een realistische sfeer te scheppen ondanks dat ze ons in deels onwaarschijnlijke scenario’s plaatsen.

Characters

Ondanks wat hierboven is vermeld, aangezien de film verschillende scènes heeft waarin de spanning goed wordt beheerd, zijn de personages (hoewel we het hebben over een Zweedse productie, wijken niet af van de stereotypen die zo vaak worden gezien in films met Amerikanen met soldaten in de hoofdrol) Ze faalden om mijn empathie te winnen, zelfs niet die van Noomi Rapace, die een goed excuus lijkt te hebben om deze missie op zich te nemen, maar die ondanks alles – en ondanks het constante gebruik van flashbacks dat wat meer diepgang wil geven aan deze hoofdpersoon, slaagt er niet in om gevoelens van welke aard dan ook bij de kijker op te wekken.

  Top: +79 beste originele profielfoto-ideeën voor Facebook, Instagram en TikTok (2023 ✨) - Recensies

De film is opgedeeld in drie duidelijk gedifferentieerde acts. En hoewel het waar is dat de eerste twee me niet konden overtuigen (ondanks het feit dat, zoals ik al zei, de reis visueel een aantal verrassende momenten heeft), slaagt de derde erin onze aandacht te trekken, we vragen ons om te weten hoe het zal gebeuren. dit verhaal beëindigen.

Uiteindelijk…

BLACK CRAB VIDEO BEOORDELING | KANAAL SOYDECINE.COM

zwarte krab Het is een van die films die onopgemerkt blijft. Misschien met meer overtuigende karakters, een setting die niet a knippen en plakken van de meeste producties van het bedrijf en een emotioneel effectiever plot, zou de film een ​​beetje succesvoller zijn geweest. Zoals met veel andere Netflix-voorstellen, is het echter meer dan waarschijnlijk dat, ondanks het feit dat het entertaint en de visuele sectie meer dan correct is, morgen zullen we haar niet herinneren.

Je kunt zien zwarte krab op netflix.

BRON: Recensies Nieuws

Aarzel niet om ons artikel op sociale netwerken te delen om ons een stevige boost te geven. 😍

Leave a Comment