5 redenen om naar de sensationele Colombiaanse NETFLIX-serie te kijken – Recensies Nieuws – Technologie, hardware, consoles, videogames en entertainmentnieuws

[ad_1]

😍 2022-04-21 23:55:32 – Parijs/Frankrijk.

Alles lijkt erop te wijzen dat de nieuwe weddenschap van Netflix Latijns-Amerika wordt weer een succes voor de rode reus van streaming sinds de Colombiaanse serie is een rage onder internetgebruikers die de kans hebben gehad om het te zien, als je wilt weten waarom het op ieders lippen ligt, zijn hier 5 de redenen voor regarder Voorgevoel‘ zo spoedig mogelijk.

Ondanks de vermeende crisis die Netflixzijn platformgebruikers blijven trends op het gebied van sociale media bepalen en het gebeurt met de première van ‘Voorgevoel‘, de serie gemaakt in Colombia, dat de levensader van het bedrijf lijkt te zijn na de succesvolle première in april, dus als je het nog niet hebt gezien, zijn hier 5 de redenen voor regarder dit nieuwe juweeltje Colombiaans.

Gerelateerd nieuws

origineel verhaal

De nieuwe Colombiaanse serie depuis Netflix Het raakt aan een van de moderne misdaden die de gezondheid van de wereld bedreigen, het is orgaanhandel en de harde gevolgen die deze markt heeft in de hogere regionen van de samenleving.

  Hoe kan ik mijn Google-account verwijderen zonder wachtwoord? – Beoordelingen Wiki

dans ‘Voorgevoel‘ het verhaal draait om Simón, een weduwnaar die wraak zoekt voor het leven van zijn vrouw, nadat een groep mensenhandelaars zijn leven heeft beëindigd om haar hart te stelen, raakt de Colombiaanse serie een aantal zeer sterke punten.

Luxe distributie

Michel Brown die Simón speelt, heeft een luxe cast in ‘Voorgevoel’het nieuwe serie depuis Netflix brengt de meest geselecteerde televisie samen Colombiaans om dit project te promoten dat een rage is op het platform, zoals María Fernanda Yepes, ster van ‘Zonder borsten is er geen paradijs’.

Naast Sebastian Martinez en Ana Lucía Dominguez als de nieuwe waarden van de Colombiaanse serie die al briljante momenten heeft gehad met Netflix.

Wereldwijde lancering

Netflix Hij lanceerde ‘Voorgevoel‘ als een van zijn grote premières in 2022, dus de serie heeft nasynchronisatie voor 30 talen en zal worden gedistribueerd in 190 landen, dus de hoofdrolspelers moesten alles geven in elk van de rollen om de verbintenis na te komen om de hele wereld te bereiken en doe het met de beste kwaliteit.

  Kun je Peng voor een jongen zeggen? – Beoordelingen Wiki

De twijfel over orgaanhandel oplossen

Een van de vragen die ‘wist’Voorgevoel‘ is als gevoelens de overhand krijgen in harten wanneer ze op een andere persoon worden getransplanteerd, dan zal dat de romantische as zijn waarop het verhaal van deze film draait Colombiaanse serie.

De auteur van het verhaal vraagt ​​zich af of, wanneer je het hart van iemand anders ontvangt, of het je nu wordt gegeven door de legitieme en prachtige manieren van orgaandonatie of door de absoluut illegale en afschuwelijke manieren van orgaanhandel, je met dit hart ontvangt? emoties van dit hart?, zullen we ontdekken wanneer regarder het nieuwe serie depuis Netflix.

De Venezolaanse geest achter ‘Pálpito’

Leonardo Padrón is de schrijver achter deze nieuwe Colombiaanse serie, die ook zei dat hij verbaasd was over hoe Netflix hem het verhaal gaf. Leonardo verzekert dat de regisseurs hem vroegen hoeveel hoofdstukken hij nodig had om het verhaal te vertellen en het was zo gratis dat Ik hield me vast aan de productie.

  https://reviews.tn/en/wiki/comment-me-connecter-sur-mon-compte-n26/

Elke schrijver, vooral ik, die uit de wereld van romans komt, heeft altijd het grote dilemma van deze tijd wat het obstakel zal zijn dat de hoofdrolspelers zal scheiden. En toen zei ik, hé, wat als het obstakel op zichzelf leeft? Omdat het obstakel zijn oude liefde is

BRON: Recensies Nieuws

Aarzel niet om ons artikel op sociale netwerken te delen om ons een stevige boost te geven. 🤓

Leave a Comment