21 beste torrent-sites zonder registratie (editie van 2022)

[ad_1]

Top Torrent-sites zonder registratie: Veel mensen geven de voorkeur aan torrent-sites voor het downloaden van inhoud en het delen van bestanden, we danken hen voor hun gemak en gratis. Jong, oud, rijk, arm, geeks, neofieten … iedereen heeft ooit in zijn leven torrent- of directe downloadsites doorzocht.

Uiteindelijk is de Torrent-sites zonder account of registratie zijn een betrouwbare bron voor het downloaden van een bundel inhoud, waaronder muziek, games, software, boeken, video’s en meer, tegen ZERO-prijzen. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding en een werkende torrent-zoekmachine.

Maar het downloaden van een film, videogames, muziek of een bestand via P2P (peer to peer) technologie kan soms lastig zijn. Daarom presenteer ik u de beste gratis, betrouwbare, inhoudrijke torrent-sites zonder registratie om alle soorten bestanden te downloaden.

Boven: 10 beste torrent-sites zonder registratie (editie van 2022)

BitTorrent-protocol is een krachtig en beroemd systeem voor het delen van internetbestanden. Hoewel Torrents een slechte reputatie hebben vanwege hun illegale gebruik bij het delen van bestanden, hebben ze veel legitieme toepassingen, waaronder het delen van gratis software, het downloaden van gratis geposte muziek door artiesten en vooral het downloaden van grote legale bestanden.

download gratis torrents zonder een account aan te maken
download gratis torrents zonder een account aan te maken

Om deze torrent-bestanden te verkrijgen, is een simpele Google-zoekopdracht niet langer voldoende, omdat de zoekmachine de inhoud van torrent-sites niet meer zo graag wil indexeren vanwege de problemen van illegaal downloaden, maar de torrent is er niet alleen voor.

Ben je op zoek naar een site om gratis torrent te downloaden zonder een account aan te maken? Met de volgende lijst kunt u: vind de beste Torrent-sites zonder registratie in 2020 voor al uw downloadbehoeften (films, series, videogames, muziek en software).

Auteursrechtdisclaimer: Reviews.tn controleert niet of websites de juiste licentie hebben voor de inhoud die door de sites wordt aangeboden. Reviews onderschrijven of promoten geen illegale activiteiten met betrekking tot het downloaden van auteursrechtelijk beschermde werken. De eindgebruiker is als enige verantwoordelijk voor de media die toegankelijk zijn via een dienst of applicatie waarnaar op deze site wordt verwezen.

Beoordelingen schrijven.tn

Lees ook: Top 7 gratis en legale streamingsites & Beste sites voor gratis HD-streamingseries

Hoewel de onderstaande lijst gratis torrent-sites bevat, hebben de beste gratis torrent-sites klassiekers zoals The Pirate Bay, maar ook zeer populaire sites zoals Torrent9, cpasbien, yggtorrent en 1337x.

  Hoe stuur ik PayPal-vrienden en familie? – Beoordelingen Wiki

Dat gezegd hebbende, weten we dat de beste site altijd degene is die u het meeste oplevert. kwaliteitsbestanden Waar ben je naar op zoek. Zonder te tellen het aantal zaaiers. We hebben daarom een ​​lijst met onze favoriete sites voor u opgesteld, waarvan we hopen dat ze een welkome bron zullen zijn bij uw onderzoek.

Zie ook: Wat is uTorrent-software? & Top 10 beste gratis torrent-downloadsites

Top Beste Torrent-sites zonder account

Net als de streaming websites en Mp3-downloadsites, worden deze torrent-websites voortdurend gesloten en verwijderd. Op het moment van schrijven werken alle onderstaande websites en kunnen ze worden gebruikt.

Gezien het feit dat torrent-sites en overheden met elkaar in oorlog zijn, hebben we een lijst samengesteld van de enige websites die nog steeds werken met de volgende criteria:

 • Het jaar van zijn ontstaan : Het jaar van oprichting van de torrent-website is een indicator van de betrouwbaarheid ervan. Als een torrent-website 5-10 jaar draait zonder te worden afgesloten, betekent dit dat deze zeer betrouwbaar is.
 • Diversiteit / Inhoud beschikbaar: Films, series, games, muziek, ebooks, software, etc., er is een ruime keuze aan Franstalige content of Franse ondertitels.
 • Nieuwe adressen / mirrorsites : We hebben ook de koppelingen naar de mirror-site opgenomen, dus als de primaire URL niet voor u werkt vanwege geografische beperkingen, kunt u altijd de mirror-site gebruiken.
 • Downloadsnelheid / Seeders : We hebben een bestand van dezelfde film gedownload van al deze websites met behulp van NordVPN om die snelle torrents-sites zonder registratie aan te bieden.
 • Maandelijkse bezoekers: Het toevoegen van de rangschikking op basis van het aantal bezoekers is een extra taak om de populariteit van de site onder internetgebruikers te rangschikken.

Ten slotte hebben we een lijst gemaakt met actieve torrent-sites die over de hele wereld beschikbaar zijn, zodat je kunt blijven genieten van gratis downloads over de hele wereld.

We laten je ontdekken de volledige lijst met de beste torrent-sites zonder account en gratis in 2022:

 1. The Pirate Bay : Als leider van de wereldwijde torrent-markt is The Pirate Bay (TPB) sinds 2018 gerangschikt als de beste torrent-site en heeft deze titel nog steeds in 2020. The Pirate Bay bestaat al heel lang en torrents zijn er altijd geweest . , van vertrouwen en het heeft verschillende adressen, biedt het aan om torrents en magneetbestanden te downloaden zonder registratie.
 2. 1337x : 1337X is een torrent-site zonder gratis account en zeer goed ontworpen, met goed gecategoriseerde inhoud, de visuele aantrekkingskracht vereist dat je door de site bladert. Dit is een advertentievrije torrent-website met een meer gericht op de gemeenschap gebaseerd P2P-netwerk voor het delen van bestanden. Deze site biedt een grote database van vele torrent-sites zoals torrentz, torrentdb, enz.
 3. Torrent 9 : We houden van de eenvoud van de details op elke pagina. Dat zou reden genoeg zijn om Torrent9 te proberen, maar dan nog zonder rekening te houden met het aantal beschikbare bestanden en de uitstekende kwaliteit van de torrents en nog zonder een account aan te maken.
 4. KickassTorrents : Kickass bestaat al heel lang. Hoewel het niet de originele site is, is het een nieuwe versie die fantastisch werkt. Momenteel biedt de site films, tv-shows, muziek, games, apps, boeken, tekenfilms en meer.
 5. TorLock : Torlock is een torrent-map die verwijst naar alle inhoud die u opvraagt ​​door naar dit type site te gaan. Torlock verschijnt als de torrent-site zonder vervalsingen.
 6. Torrentz2 fr : Een gratis torrent-zoekmachine zonder registratie. Deze meta-engine voor torrent-zoekopdrachten combineert de miljoenen zoekresultaten van verschillende torrent-websites.
 7. LimeTorrents : LimeTorrents staat bekend om de indrukwekkende omvang van zijn online inhoudsdatabase, die geverifieerde downloads bevat van torrents zoals films, games, muziek, anime, tv-shows, helemaal gratis en zonder registratiesoftware (klik op ” torrent download En niet de naam van het bestand).
 8. RARBG :, RARBG is essentieel. Het heeft een enorme bibliotheek met torrents die een overvloed aan formaten bieden, variërend van de nieuwste films, muziek, boeken, tv-series en verschillende andere bestanden.
 9. Demonoid.is : De Demonoid-site biedt sinds 2003 gratis en zonder account Torrents aan onder verschillende domeinnamen, zorg ervoor dat u op “Download torrent-bestand” klikt en niet op de andere links.
 10. oxtorrent
 11. zooqle.com
 12. isohunt.nz
 13. Cpasbien
 14. gktorrents.com
 15. Torrens.to
 16. YggTorrent
 17. Idope.se
 18. Torrentgalaxy.to
 19. fitgirl-repacks
 20. eztv.yt
 21. Torrentdownload.info
 22. Ibit.to
 23. Gtdb.naar
 24. Torrentfunk.com: Torrent Funk heeft een indrukwekkende verzameling films, tv-shows, games, muziek, software, enz. beschikbaar om te downloaden.
 25. Oxtorrent.site: Magnet-links gebruiken
 26. Torrentz2eu.org
 27. Torlock. com
 28. Proxyrarbg.org
 29. Yts.mx: deze gratis torrent-site zonder registratie biedt alleen films.
 30. Torrentdownloads.me
 31. Ettvtorrents.com
 32. wawacity
 33. Bt4g.org
 34. yggtorrent : YGG torrent is een van de meest gebruikte torrent-downloadplatforms in Frankrijk. Hiermee kunt u alle soorten bestanden, toepassingen, games, audio, video’s of boeken downloaden. In 2020 vereist de site registratie om te downloaden.
 35. Torrent9.fm
 36. Cpasbien.ch
 37. Oxtorrent.co
 38. Pcgamestorrents
 39. Zetorrents
 40. CpasBienPro
 41. MijnTorrent (nieuwe website)
  Wat is 1920×1080 pixels? – Beoordelingen Wiki

Zoals verschillende gebruikers hebben gemeld, zijn enkele van de beste torrent-sites af en toe begonnen met het blokkeren van gebruikers die hun verkeer via een VPN doorgeven. Er zijn ook een handvol proxy-sites zoals unblockit.eu om toegang te krijgen tot deze sites.

Ten slotte kan het downloaden van een bestand via P2P-technologie soms lastig zijn, daarom is het vinden van de beste, betrouwbare en inhoudrijke torrent-sites zonder registratie is een goede oplossing.

Zie ook: Torrent9 – Beste alternatieven om torrents te downloaden & TutuApp: Top Beste App Stores voor Android en iOS

De conflicten tussen BitTorrent en copyright hebben er ook toe geleid dat sommige landen de toegang tot bepaalde torrent-sites die niet altijd illegale inhoud aanbieden, hebben beperkt.

Mensen houden echter om verschillende redenen van torrenting. Het gedecentraliseerde proces dat door P2P wordt gebruikt, betekent dat het bestand dat je downloadt niet wordt gehost op een centrale hoofdserver, en als een downloadbron niet actief is, kun je op andere bronnen vertrouwen om de download te voltooien.

  How can get current year start and end date in PHP? – Reviews Wiki

Nog iets, zelfs als je plotseling geen verbinding meer hebt met internet of als je pc wordt afgesloten of opnieuw wordt opgestart, kun je het downloaden van je torrent-bestanden voltooien zodra je weer online bent, dus het is niet nodig om opnieuw te beginnen.

Om ook te lezen: 17 Beste sites zoals Galtro om gratis streaming te bekijken & Beste gratis streaming-sites zonder account

Maar hoe dan ook, het wordt ten zeerste aanbevolen omgebruik een VPN niet alleen om de beperkingen te omzeilen, maar vooral om anoniem torrent-bestanden te downloaden. Het is zeer belangrijk.

Vergeet het artikel niet te delen!

Leave a Comment