Dit moet je weten over de nieuwe afleveringen van de Netflix-serie met Henry Cavill – Recensies Nieuws – Nieuws Technologie, hardware, consoles, videogames en entertainment

[ad_1]

🍿 REVIEWS Nieuws – Parijs/Frankrijk.

THE WITCHER 17 maart 2022 om 14:15 uur


Wanneer komt The Witcher seizoen 3 met in de hoofdrol Henry Cavill naar Netflix? We vertellen je alle info over het plot, de cast en het begin, evenals de trailer!

De fantasyserie “The Witcher” keert terug met seizoen 3, dit was al lang bekend. De productie van de Netflix-serie is zelfs ver gevorderd en de opnames van de nieuwe afleveringen starten in het voorjaar van 2022. Wat er al bekend is over het plot en de cast van de serie over de ster van Geralt Henry kun je bij ons vernemen Cavill.

“The Witcher” Seizoen 3: Komt naar Netflix

De officiële startdatum voor “The Witcher” seizoen 3 moet nog worden vastgesteld. Aangezien Netflix voor zomer 2022 ook de prequel-serie “The Witcher: Blood Origin” in de startblokken heeft staan, hebben we mogelijk nieuwe afleveringen. tussen winter 2022 en zomer 2023 wachten, verwachten.

Nu de opnames voor seizoen 3 zullen doorgaan tot augustus 2022, wordt een lancering in de lente van 2023 steeds duidelijker, maar Netflix zou nog steeds kunnen streven naar een lancering in december 2022, aangezien alle Witcher-seizoenen tot nu toe zijn uitgebracht. gepubliceerd in december.

Script van “The Witcher” seizoen 3

In een commentaar op de plot zei showrunner Lauren Schmidt Hissrich: “Het is een leuk seizoen en het volgt een heel specifiek boek, veel actie, een beetje dood… een beetje decès“. Wazig ja, maar we weten precies over welk boek we het hebben!

  Wie is de beste rapper ter wereld in 2021? – Beoordelingen Wiki

Volgens Hissrich is de plot van “The Witcher” seizoen 3 zeer getrouw gebaseerd op het tweede deel van Geralts pentalogie “The Age of Contempt”. Het eerste seizoen was gebaseerd op korte verhalenbundels en het tweede seizoen was gebaseerd op Geralts eerste pentalogische roman.

In de finale van seizoen 2 leerden kijkers wie de “White Flame” is. Emhyr var Emreis is eigenlijk Duny, de vader van Ciri. In seizoen 3 moet deze cliffhanger worden aangevuld met een andere wending. Zo blijkt de goochelaar Vilgefortz een sluwe schurk te zijn die zijn eigen plannen nastreeft. De met littekens bedekte tovenaar Rience blijkt de assistent van Vilgefortz te zijn.

“The Age of Contempt” gaat over Ciri die haar heksentraining voltooit in Aretusa. Daar ontmoet ze Geralt van Rivia weer en er zijn rellen op een magisch congres en veel goochelaars sterven. Geralt raakt zwaargewond in de strijd tegen Vilgefortz.

Het is ook gebleken dat Ciri een directe afstammeling is van de legendarische rebel Falka en dus een “Elder Blood Child”. Deze verhaallijn werd overgedragen naar het tweede seizoen.

Vilgefortz’ assistent, Rience, vangt Ciri om haar naar Nilfgaards keizer, Emhyr var Emreis, bijgenaamd “The White Flame” te brengen. Daar wordt ze bevrijd door een bende jonge moordenaars en dieven, bij wie ze zich aansluit.

Maar seizoen 3 zou op één punt kunnen afwijken van de boeken. The Wild Hunt gaat een grote rol spelen in nieuwe afleveringen van de Netflix-serie, hij is immers speciaal om die reden in seizoen 2 geïntroduceerd. In de boeken zelf was de Wild Hunt niet zo’n groot probleem, maar The Witcher 3: The Wild Hunt-videogame maakte het de belangrijkste antagonist.

  Hoe berekenen banken rente op spaarrekening? – Beoordelingen Wiki

The Wild Hunt zit achter Ciri aan en het is Geralts taak om Ciri tegen hen te beschermen en haar te helpen zich tegen hen te verdedigen.

The Witcher Seizoen 3: Trailer

Aan het einde van het tweede seizoen werd een trailer uitgezonden zonder Henry Cavill. Maar maak je geen zorgen, dit is niet de trailer voor ‘The Witcher’ seizoen 3, maar de trailer voor de prequel-serie ‘The Witcher: Blood Origin’. Er is momenteel geen officiële trailer voor het derde seizoen van “The Witcher”.

Cast van “The Witcher” seizoen 3

Het is nog niet bevestigd wie naast Henry Cavill, Freya Allan en Anya Chalotra zal terugkeren. Op basis van het boeksjabloon en het resulterende plot, dat zal worden opgepikt in ‘The Witcher’ seizoen 3, zijn de volgende acteurs en rollen waarschijnlijk:

  • Henry Cavill als Geralt van Rivia
  • Freya Allan als Ciri
  • Anya Chalotra als Yennefer
  • Mahesh Jadu als Vilgefortz
  • Chris Fulton als Rience
  • Mecia Simson als Francesca Findabair
  • Eamon Farren als Cahir
  • Joey Batey als Delphinium

Bovendien meldt het deskundige fanmagazine The Redanian Intelligence dat Safiyya Ingar in seizoen 3 de rol van Milva op zich zal nemen. Milva is een zeer bekwame boogschutter die zich bij Geralt voegt in zijn zoektocht naar Ciri.

The Witcher: productie van seizoen 3

De scripts voor seizoen 3 van “The Witcher” zijn nu voltooid en de opnames zullen naar verwachting beginnen in maart 2022 en duren tot augustus 2022.

  Staat .com voor? – Beoordelingen Wiki

De nieuwe afleveringen worden opgenomen in Engeland, Zuid-Tirol, Slovenië en Kroatië. De beheerders zijn nog niet bevestigd. Lauren Schmidt-Hissrich blijft de showrunner van de fantasyserie.

Naast seizoen 3 van “The Witcher” kunnen fans ook uitkijken naar een tweede deel van de animatiefilm “Nightmare of the Wolf”. Bovendien is de prequel “The Witcher: Blood Origin” al in de maak.

?

The Witcher: The Ultimate Netflix Series Quiz

Waar leert Yennefer magie?

“The Witcher” is een Netflix Original, daarom bieden de diensten van streaming zoals Amazon Prime Video of Disney+ hebben de fantasie-climax niet in hun schema. We vertellen je welke Netflix-innovaties je kunt gebruiken om het wachten op nieuwe afleveringen te verzachten!

Beoordeel de hekser
genre Drama, sciencefiction en fantasy
eerste uitzending

20 / 12/ 2019

Eerste uitzending in Duitsland

20 / 12/ 2019

startpagina netflix.com
Meer middelen
réseau Netflix

productie

Netflix, Pioneer Stilking Films, Platige Image, Sean Daniel Company

squads

Mis niets met de NETZWELT nieuwsbrief

Elke vrijdag: de meest informatieve en vermakelijke samenvatting van de wereld van technologie!

Deze pagina is gemaakt met behulp van gegevens van Amazon, Netflix, MagentaTV, Sky Online, iTunes, The Movie Database, Fanart.tv, Warner Home Entertainment, Sony Home Entertainment of hun respectievelijke productiestudio’s en/of uitgevers. Gebruik bij fouten of problemen het contactformulier.

BRON: Recensies Nieuws

Aarzel niet om ons artikel op sociale netwerken te delen om ons een stevige boost te geven. 👓

Leave a Comment