Google werkt aan een duizelingwekkende nieuwe collectie wallpapers voor Chromebooks – Recensies Nieuws Ditching

[ad_1]

📱 2022-03-17 00:05:00 – Parijs/Frankrijk.

En je kunt ze eerder downloaden, hier

Achtergrond bepaalt de sfeer van je apparaat, en of je nu kiest tussen weidse landschappen, subtiele gradiënten of zelfs een enorm beeld van je favoriete band, de achtergrond waarmee je rijdt, kan een verrassend verschil maken in je gebruikerservaring. Als u een Chromebook gebruikt, biedt Google een enorme bibliotheek met achtergronden met een hoge resolutie waardoor uw laptop een beetje meer aanvoelt als, nou ja, ton toestel. Als je je oude bureaubladachtergrond begint te ontgroeien, introduceert Google een nieuwe verzameling opties die je zoektocht naar wallpapers voorlopig kunnen beëindigen.

Zoals C2 Productions op Twitter ontdekte, introduceert Google Radiance voor Chromebooks, een serie van acht wallpapers ontworpen door Daniel Medina die schittert van schittering. Vooral de versmelting van computergraphics met professionele fotografie van de natuurlijke wereld is opvallend.

ANDROIDPOLICE VIDEO VAN DE DAG

Wat hier bijzonder cool is, is hoe de verlichting in deze omgevingen verandert afhankelijk van het tijdstip van de dag. Als de zon ondergaat, beginnen de achtergronden de lichten uit te doen, voor een echt organisch gevoel. Daniel vermengt het onmogelijke met de realiteit op zijn landschap en florale achtergronden, voor een nevenschikking die echt de aandacht trekt. De multidimensionaliteit van deze achtergronden draagt ​​bij aan de grillige aanpak die de Radiance-collectie opvallend en gedenkwaardig maakt.

  Wat is het gemiddelde salaris van een YouTuber met 1 miljoen abonnees? – Beoordelingen Wiki

Radiance zal de komende maanden klaar zijn om zijn glans aan uw Chromebook toe te voegen, maar als u niet wilt wachten, schakel dan toegang tot de wallpaper-staging-server van Google in door te kopiëren en plakken chrome:flags#use-wallpaper-staging-url in de adresbalk van Chrome. Het kan tot vijf minuten duren voordat Radiance in de Chrome OS-achtergrondkiezer verschijnt. Het is belangrijk op te merken dat uw Chromebook op dit moment niet schakelt tussen lichte en donkere varianten van deze achtergronden, omdat het mechanisme dat schakelt tussen achtergronden op basis van het tijdstip van de dag nog niet operationeel is. Als je nog steeds een voorproefje wilt krijgen en deze geweldige achtergronden op je telefoon of desktop wilt rocken, volg dan de onderstaande link om de collectie te bekijken.

Downloaden: Shine

Dankbetuiging: C2 Productions

Spider-Man gaat vanaf vandaag voor een beperkte tijd naar PUBG Mobile

Plus een nieuwe kaart en nog veel meer inhoud voor update 1.8

  Wat was de wereldbevolking in 1918? – Beoordelingen Wiki

Lees verder

Over de auteur

BRON: Recensies Nieuws

Aarzel niet om ons artikel op sociale netwerken te delen om ons een stevige boost te geven. 🧐

Leave a Comment