Ontdek wat de meest bekeken Netflix-serie is – Recensies Nieuws

[ad_1]

🍿 2022-03-30 09:47:52 – Parijs/Frankrijk.

Tegenwoordig is Netflix een van de video-on-demand-platforms de meest populaire ter wereld en met het grootste aantal gebruikers. De duizenden inhoud die aan kijkers wordt aangeboden tussen oude en recente films en hun eigen releases, mythische seriemoderner of previews en documentaires of wedstrijden, hebben het tot een van de favoriete keuzes gemaakt voor het consumeren van entertainment.

Hoewel de groei van het bedrijf sinds 2020 niet zo succesvol is geweest in vergelijking met voorgaande jaren, blijft het ondanks de meer concurrentie en betere prestaties en diensten zoals HBO Max of Amazon Prime Video.

Maar opnieuw focussen op Netflix, iets dat het kenmerkt, is zijn gereserveerde houding voor wat gegevens over wat is de meest bekeken serie in zijn hele geschiedenis. En om deze vraag te beantwoorden, wendden we ons tot uw officiële ranglijst om de gegevens te verstrekken.

Hoewel het in oktober 2021 werd onthuld een lijst van de 10 meest bekeken seriesdie u kunt raadplegen in SERIES & MÁS, in de loop van de tijd zijn er enkele variaties geweest, zoals destijds het publiek van de Koreaanse serie die plannen brak en trok miljoenen kijkers.

  Hoe reset je apps op LG Smart TV? – Beoordelingen Wiki

En het is dat volgens de lijsten nu, seizoen 1 van het inktvisspel, Het is de best bekeken serie op Netflix.. De gegevens zijn gebaseerd op de top 10 niet-Engelstalige tv’s, in uren bekeken door gebruikers in de eerste 28 dagen sinds de première en aanwezigheid op het platform. Dus de beroemde geschiedenis van de meest macabere spellen verzameld 1 uur bekeken binnen de aangegeven tijd, dat wil zeggen in bijna een maand.

Om het volledige perspectief te vergemakkelijken, kan men ook rekening houden met de lijst van de 10 meest bekeken Engelstalige series op Netflix. Daarin stijgt op de eerste plaats seizoen 1 De Bridgertonsmet 625 uur bekeken binnen 28 dagen.
Met deze gegevens kunnen we concluderen dat: het inktvisspel Het is de best bekeken serie op Netflix. tot nu toe, aangezien het meer dan het dubbele is van de De Bridgertonsbeide in hun eerste levering, aangezien ze in de rangschikkingen die worden gepubliceerd afzonderlijk worden geteld volgens het seizoen.

  Is MPa the same as N mm2? – Reviews Wiki

Dus we verlaten je de complete top 10 van de twee rankings Voor het geval je wilt weten welke series het meest bekeken podium op Netflix vervolledigen en hun kijktijden.

Top 10 meest bekeken niet-Engelstalige Netflix-series

Top 10 meest bekeken Netflix-series in het Engels

Misschien vind je het ook leuk…

  • Netflix bevestigt ‘The Squid Game’ seizoen 2: ‘His Universe Has Just Begon’
  • Review: ‘The Bridgertons’, trots en vooroordelen in een serie die nog steeds in vorm is met zijn nieuwe partner

BRON: Recensies Nieuws

Aarzel niet om ons artikel op sociale netwerken te delen om ons een stevige boost te geven. 👓

Leave a Comment