wat het is en hoe het te gebruiken – Recensies Nieuws

[ad_1]

✔️ NVIDIA Reflex Low Latency: wat het is en hoe het te gebruiken


– Recensies Nieuws

 • NVIDIA Reflex is een eerlijk gezegd onderschatte applicatie die de prestaties van een paar geselecteerde games kan verbeteren.
 • Het heeft zelfs het extra voordeel van een lagere latentie, wat resulteert in games die veel beter werken dan zonder.
 • Om het in te schakelen, hoef je alleen maar naar de instellingen van een game te gaan en het in te schakelen.

XINSTALLEREN DOOR OP HET DOWNLOADBESTAND TE KLIKKEN

Om verschillende pc-problemen op te lossen, raden we Restoro PC Repair Tool aan:
Deze software herstelt veelvoorkomende computerfouten, beschermt u tegen bestandsverlies, malware, hardwarestoringen en optimaliseert uw pc voor maximale prestaties. Los pc-problemen op en verwijder virussen nu in 3 eenvoudige stappen:

 1. Download Restoro PC Reparatie Tool die vergezeld gaat van gepatenteerde technologieën (patent hier beschikbaar).
 2. klikken analyse starten om Windows-problemen te vinden die problemen voor de pc kunnen veroorzaken.

 3. klikken alles repareren om problemen op te lossen die van invloed zijn op de beveiliging en prestaties van uw computer

 • Restoro is deze maand door 0 lezers gedownload.

NVIDIA Reflex, ook bekend als NVIDIA Reflex Low Latency, stelt GeForce GPU’s in staat pc-gaming te optimaliseren, inclusief het verminderen van latentie voor soepeler gamen.

De Reflex-app is beschikbaar via de NVIDIA Developer-website en kan een beetje lastig te gebruiken zijn. Het is meer voor ontwikkelaars en niet voor de alledaagse gamer. Maar met een paar instructies kan iedereen het gebruiken.

Wat zijn de voordelen van een lage latency in video games ?

Voordat we uitleggen hoe de Reflex-applicatie werkt, is het belangrijk om uit te leggen waarom lage latentie een goede zaak is. Deze term wordt vaak gebruikt door pc-gamers, maar je weet misschien niet wat het betekent:

 • Verhoogt de polling-snelheid op uw muis en toetsenbord – Polling rate is de snelheid waarmee een muis en toetsenbord communiceren met de computer. Hoe hoger het tarief, hoe sneller de rekwisieten.
 • Lage latentie vermindert het risico op verbindingsverlies of vertraging – Een verbroken of vertraagde verbinding kan een game ruïneren en tot verlies leiden. Daarom is het belangrijk om een ​​constante verbinding te behouden.
 • Hoge prestaties betekent dat vertraging mogelijk is – Net als het wegvallen van de verbinding, kan lag een game ruïneren. Mogelijk moet u ook uw pc afstemmen om vervelende lag te verwijderen.
  Wat betekent SB in het jargon? – Beoordelingen Wiki

Voor deze handleiding gebruiken we Naraka: Bladepoint, omdat het een van de weinige titels is die werkt met NVIDIA Reflex. De volledige lijst met ondersteunde games is beschikbaar op de NVIDIA-website.

Hoe kan ik NVIDIA Reflex Low Latency gebruiken?

Het eerste dat u hoeft te doen, is naar de NVIDIA-ontwikkelaarswebsite gaan en Reflex downloaden. Vervolgens installeer je het. Houd er rekening mee dat de app niet perfect is. Sommige spelers hebben problemen ondervonden:

 • Sommige games kunnen schokkerig aanvoelen, wat betekent dat ze niet zo soepel lopen als zou moeten. Als u dit probleem tegenkomt, moet u de Reflex-app uitschakelen.
 • Applicatie en game zijn mogelijk niet compatibel met hardware. Als uw CPU en GPU het niet kunnen bijbenen, is er een knelpuntprobleem dat ook zal leiden tot slechte prestaties.
 • U moet er ook voor zorgen dat de toepassing correct is geconfigureerd voor de GPU. Anders zal de lage latentiemodus de latentie verhogen.

1. Update uw grafische stuurprogramma’s

 1. Open de Apparaatbeheerderdan uitbreiden Screenshot gemaakt in het raam.
 2. Klik met de rechtermuisknop op de GPU die u wilt upgraden en selecteer update stuurprogramma.
 3. Kiezen Automatisch zoeken naar stuurprogramma’s om direct grafische stuurprogramma’s te downloaden en te installeren.
 4. U kunt ook naar de officiële downloadpagina voor NVIDIA-stuurprogramma’s gaan en uw GPU-gegevens invoeren.
 5. klikken Zoekenselecteer dan Ontladen op de volgende pagina om de stuurprogramma’s te downloaden.
 6. Voer vanaf daar het bestand uit dat u zojuist hebt gedownload om de installatie te starten.
 7. Volg de installatiewizard zoals gewoonlijk. Het is beter om bij hem te blijven. aanbevolen opties als snelle installatie.
  Top 5 manieren om WhatsApp te repareren die geen video's afspeelt op iPhone – Recensies Nieuws Ditching

Voordat u NVIDIA Reflex activeert, moet u eerst de stuurprogramma’s van uw computer bijwerken.

Als alternatief voor het handmatige proces raden we aan om gespecialiseerde software te proberen die deze procedure automatisch uitvoert.

Verschillende fouten zijn het gevolg van een storing in het stuurprogramma. Wanneer dit het geval is, moet u mogelijk dat specifieke onderdeel bijwerken of volledig opnieuw installeren. Aangezien het proces niet eenvoudig uit te voeren is, raden we aan om een ​​geautomatiseerde tool voor de taak te gebruiken. Hier is hoe:

 1. Download en installeer DriverFix.
 2. Start de app.
 3. Wacht tot de software al uw defecte stuurprogramma’s detecteert.
 4. U ziet nu een lijst met alle stuurprogramma’s die problemen hebben en u hoeft alleen de stuurprogramma’s te selecteren die u wilt repareren.
 5. Wacht tot DriverFix de nieuwste stuurprogramma’s heeft gedownload en geïnstalleerd.
 6. CV uw pc om de wijzigingen door te voeren.

driverfix

Bescherm uw Windows tegen allerlei fouten veroorzaakt door beschadigde stuurprogramma’s door DriverFix vandaag nog te installeren en te gebruiken!

Disclaimer: dit programma moet worden bijgewerkt vanaf de gratis versie om een ​​aantal specifieke acties uit te voeren.


2. Schakel NVIDIA Reflex in

 1. Start het spel waarin je Reflex wilt activeren. In dit voorbeeld is dat Naraka: Bladepoint.
 2. Ga naar de spelinstellingen door op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek te klikken.
 3. Kiezen Parameters en blader totdat u de vindt NVIDIA-reflectie.
 4. Vervang NVIDIA Reflex door Reflex + Impuls. In sommige spellen kan het worden genoemd Ontsteking + Puls.

Volgens NVIDIA is dat alles wat je hoeft te doen om Reflex in games in te schakelen en te gebruiken. Om het in te stellen, moet je GeForce Experience halverwege de game gebruiken.

3. Configureer via GeForce Experience

 1. Om GeForce Experience mid-game te gebruiken, ga je naar app-instellingen en schakel je in In-game overlay.
 2. Klik ook op het vakje ernaast Schakel experimentele functies in op de top. Mogelijk moet u GeForce Experience bijwerken.
 3. Druk in de game op Alt+Z om GeForce Experience te openen.
 4. Klik in GeForce Experience op Prestatie.
 5. In dit gedeelte kunt u de spelprestaties naar wens aanpassen. Elk spel heeft zijn eigen instellingen. Naraka: Met Bladepoint kun je bijvoorbeeld automatische afstemming inschakelen.
  https://reviews.tn/nl/wiki/what-is-1cm-in-mm/

4. Schakel de lage latentiemodus in

 1. Gooi de NVIDIA-dashboard en klik op het 3D-instellingen beheren tabblad in het linkermenu.
 2. bas globale parametersscroll tot je vindt lage latency-modus.
 3. Klik op de DESACTIVE ingang rechts van Low Latency Mode en selecteer Ultra.
 4. klikken Toepassensluit dan het raam.

Hoe kan ik de spelprestaties van mijn computer verbeteren?

Als u de prestaties van uw computer naar een hoger niveau wilt tillen, zijn er twee belangrijke manieren om dit te doen. U kunt de Windows-spelmodus inschakelen om het meeste uit uw Windows 11-computer te halen.

Dat gezegd hebbende, de functie staat bekend als resource-intensief, dus u moet leren hoe u deze kunt uitschakelen. Het is niet zo moeilijk, maar navigeren door een Windows 10-instellingenmenu kan lastig zijn.

U kunt ook overkloksoftware gebruiken om uw computer tot het uiterste te drijven. Te lang overklokken kan echter op lange termijn schade aan de computer veroorzaken.

Voel je vrij om hieronder commentaar te geven als je vragen hebt over andere speltips en -trucs. En laat het ons weten als er een specifieke gids is voor spelfouten of hoe je een specifieke tool kunt gebruiken die je graag zou willen zien.

Heb je nog steeds problemen? Repareer ze met deze tool:

GESPONSORD

Als de bovenstaande tips uw probleem niet hebben opgelost, heeft uw pc mogelijk diepere Windows-problemen. We raden u aan om deze pc-reparatietool (uitstekend beoordeeld op TrustPilot.com) te downloaden om er gemakkelijk mee om te gaan. Klik na de installatie gewoon op de analyse starten knop en druk vervolgens op Repareer alles.

BRON: Recensies Nieuws

Vergeet niet ons artikel op sociale netwerken te delen om ons een stevige boost te geven. 🤟

Leave a Comment