weet echt alles om aan uw PDF’s te werken, op één plek

[ad_1]

iLovePDF – Beste platform om uw PDF’s samen te voegen, te transformeren en te comprimeren : iLovePDF is een gratis site waarmee u: documenten bewerken en converteren naar PDF. We presenteren u deze online tool voor het bewerken van PDF’s die in de loop der jaren veel veranderingen heeft ondergaan.

Onder de functies van de site kunt u Powerpoint-, Excel-, Word- en zelfs JPG-bestanden converteren naar PDF, hun grootte verkleinen, PDF’s samenvoegen, pagina’s sorteren en bestanden splitsen om afzonderlijke PDF’s te maken.

Het gebruik van iLovePDF is erg snel en gemakkelijk, en het bespaart je veel tijd als het gaat om het converteren van je PDF’s. Maar hoe werkt het? Waar is het concreet voor? Overzicht.

Wat is iLovePDF?

Presentatie & Beschrijving

De iLovePDF-site is een gratis online-editor die PDF-bestanden kan manipuleren en wijzigen. Een van de beschikbare functies is het converteren van bestanden naar Microsoft Word-formaat, een hulpmiddel in de Office-suite waarmee u tekst kunt bewerken. U kunt ook documenten comprimeren om hun grootte te verkleinen, pagina’s samenvoegen en sorteren, en zelfs een bestand splitsen om afzonderlijke PDF’s te maken.

iLovePDF - Online PDF-tools voor PDF-liefhebbers
iLovePDF – Online PDF-tools voor PDF-liefhebbers

Het iLovePDF.com-platform is bijvoorbeeld handig voor ondernemers en studenten die hun taken kunnen optimaliseren dankzij de praktische bruikbaarheid van de tools. De procedure is eenvoudig en intuïtief om tijd te besparen bij het bewerken van documenten in dit formaat. Bovendien is de editor compatibel met de belangrijkste browsers: Chrome, Firefox, Safari of Internet Explorer.

Het Zwitserse zakmes van PDF

ILovePDF is een van de tools die verschillende functies op één plek bundelt en nu is het bijna een must-have tool als je je PDF-documenten wilt bewerken. Hiermee kunt u moeiteloos PDF converteren naar Windows Office met slechts één klik. Extraheer en bewerk alle tekstbestanden uit PDF’s. PDF-documenten worden automatisch als tekstbestand op uw website gegenereerd.

De inhoud wordt dus met hoge precisie geconverteerd, waardoor u herstelde tekst of afbeeldingen kunt bewerken, verwijderen of vervangen terwijl u PDF naar Word converteert.

Als u levenslange vrijheid wilt, kunt u bestanden elke keer converteren naar afzonderlijke bestanden van maximaal 15 MB. Sleep documenten rechtstreeks naar elke site of importeer ze vanuit uw Google Drive- of Dropbox-accounts. De resultaten kunnen de lettertypen en opmaak van uw originele PDF-document behouden.

Dus iLovePDF biedt alle tools die je nodig hebt om pdf’s te gebruiken, binnen handbereik. Ze zijn allemaal 100% gratis en gemakkelijk te gebruiken ! Samenvoegen, splitsen, comprimeren, converteren, roteren, ontgrendelen en watermerk toevoegen aan uw PDF’s met slechts een paar klikken.

Kenmerken van IlovePDF

Ideale software voor het converteren, verwerken en bewerken van uw PDF-bestanden

iLovePDF brengt alle tools die je nodig hebt om gemakkelijk met PDF’s te werken onder één dak samen, inclusief toegang. In plaats van te worden gebombardeerd met alle tools zonder de juiste presentatie, definieert iLovePDF elke actie / taak als een afzonderlijke individuele tool, net als SmallPDF. Op deze manier staat u alleen open voor opties die verband houden met de specifieke taak die voorhanden is.

Over taken gesproken, iLovePDF stelt je in staat om: converteren, samenvoegen, splitsen, bewerken, comprimeren, watermerk, ontgrendelen, beschermen, organiseren, repareren en ondertekenen van PDF’s met slechts een paar klikken. Flexibiliteit is een ander voordeel van deze PDF-tool, aangezien deze zowel online als offline zonder enige beperking kan worden gebruikt.

De online versie gaat nog verder door clouddiensten (Dropbox en Google Drive) op te nemen die handig zijn voor het importeren, exporteren en delen van PDF-bestanden.

We houden er allemaal van om tijd te besparen en daarom heeft iLovePDF een batchverwerkingsfunctie: waarmee u tegelijkertijd aan meerdere bestanden kunt werken.

Om ook te lezen: Top – 21 beste gratis downloadsites voor boeken (PDF & EPub)

PDF ontgrendelen

PDF ontgrendelen - Verwijder de wachtwoordbeveiliging van PDF, zodat u de vrijheid heeft om uw PDF's te gebruiken zoals u dat wilt.
PDF ontgrendelen – Verwijder de wachtwoordbeveiliging van PDF, zodat u de vrijheid heeft om uw PDF’s te gebruiken zoals u dat wilt.

Met de meeste PDF-editors kunnen gebruikers een PDF-bestand ontgrendelen en converteren naar een open bestand dat vrij kan worden bewerkt, gekopieerd en geplakt. Ze hoeven alleen het juiste wachtwoord in te voeren voordat ze worden ontgrendeld.

Maar als u echt het wachtwoord vergeet om het bestand te openen, kan iLovePDF u helpen het bestand te decoderen zonder een wachtwoord in te voeren. Het hele proces is eenvoudig en duurt niet te lang.

Ontdekken – Top Beste gratis PDF naar Word-converters zonder installatie

PDF-documenten samenvoegen

PDF-documenten samenvoegen met iLovePDF: combineer PDF's in elke gewenste volgorde met de eenvoudigste beschikbare PDF-samenvoeging.
PDF-documenten samenvoegen met iLovePDF: combineer PDF’s in elke gewenste volgorde met de eenvoudigste beschikbare PDF-samenvoeging.

Er zijn gevallen waarin u meer dan één PDF heeft die in één bestand moet worden gecombineerd. Hoewel het omslachtig kan zijn zonder de juiste tool, komt iLovePDF PDF-fusie tussenbeide om de dag te redden.

U hoeft alleen de PDF-bestanden toe te voegen, ze goed te rangschikken, indien nodig te roteren en uiteindelijk het samenvoegproces te voltooien. De originele kwaliteit, lay-out en opmaak blijven behouden tijdens het samenvoegen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken.

PDF’s splitsen

iLovePDF Split PDF is ook een geweldig hulpmiddel. Het toont het aantal pagina’s van het bestand, de eerste pagina en de laatste pagina na het downloaden van het bestand. Er is een menubalk aan de rechterkant die u zowel splitsen op bereik als uittrekselpagina’s biedt.

Wanneer u een van de modi selecteert, moet u kiezen hoe u uw PDF-bestand wilt splitsen. Het proces is duidelijk en er zijn veel opties om aan uw behoeften te voldoen.

PDF comprimeren

In tegenstelling tot andere PDF-compressoren, kunt u met iLovePDF de compressiesterkte kiezen. Extreme compressie betekent een verminderde bestandskwaliteit, terwijl minder compressie een hogere bestandskwaliteit betekent.

De tool gebruikt standaard de aanbevolen compressie, wat ook het beste is voor de meeste gebruikers.

PDF-paginanummers toevoegen

Paginanummers toevoegen betekent niet alleen nummers aan het bestand toevoegen. Heb je ooit gedacht dat je je paginanummers zou kunnen aanpassen? Het toevoegen van PDF-paginanummers aan iLovePDF is zo krachtig dat u het paginanummer vrijelijk kunt toevoegen en aanpassen aan uw behoeften vanuit PAGINAMODUS, POSITIE, MARGE, PAGINA’S, TEKST en TEKSTFORMAAT geleverd door iLovePDF.

integraties

iLovePDF biedt professionele integratie voor ontwikkelaars die de REST API gebruiken. U kunt dus de tools en functionaliteiten van ilovepdf integreren in uw infrastructuren om documenten in batches te verwerken.

Organiseer PDF, Comprimeer PDF, Converteer naar PDF, Converteer vanuit PDF en Bewerk PDF zijn allemaal beschikbaar voor ontwikkelaars via API. Daarnaast biedt het platform een ​​WordPress extensie om PDF documenten direct in je favoriete CMS te optimaliseren maar ook een extensie voor Google Chrome.

Ik heb de documentatie geraadpleegd en ik kan je vertellen dat het integreren van iLovePDF in je apps gemakkelijk en handig is, vooral met rijke en duidelijke documentatie, je kunt meer lezen over integraties via iLovePDF voor ontwikkelaars.

IlovePDF-beoordelingen

Voordelen van IlovePDF

Zeer gemakkelijk en veilig in gebruik

Zelfs als je iLovePDF voor het eerst gebruikt, zullen de gebruiksvriendelijke gebruikersinterface en functie-instellingen je helpen snel te begrijpen hoe je het moet gebruiken. De meeste hulpprogramma’s vragen u alleen om bestanden te downloaden en ze worden automatisch uitgevoerd. U hoeft zich dus niet al te veel zorgen te maken. Om veiligheidsredenen verwijdert iLovePDF automatisch al uw bestanden binnen twee uur.

Hoge uitvoerkwaliteit

iLovePDF werkt hard om u de kleinst mogelijke bestandsgrootte te bieden met behoud van de beste uitvoerkwaliteit.

Ondersteuning voor meerdere talen

Om aan de behoeften van gebruikers in verschillende regio’s te voldoen, kan iLovePDF nu 25 talen aanbieden, zoals Chinees, Engels, Frans, Nederlands en Italiaans. U kunt de juiste taal kiezen op basis van uw gewoonten.

Snelle verwerking

iLovePDF ondersteunt batchverwerking van PDF-bestanden in plaats van ze nauwgezet één voor één te verwerken. Bovendien heeft iLovePDF zijn eigen tools die de verwerking van uw documenten versnellen, zodat u geen tijd hoeft te besteden aan het wachten tot de conversie is voltooid (tenzij het netwerk slecht is).

De vrijheid om uw bestanden te beheren

iLovePDF organiseert de bestanden die u downloadt in alfabetische volgorde of in omgekeerde alfabetische volgorde. U kunt na het downloaden meer bestanden toevoegen of enkele verwijderen. Bovendien kunt u ook eenvoudige bewerkingen uitvoeren, zoals ze roteren.

Veel platforms voor het werken met PDF’s

iLovePDF ondersteunt Google Drive en Dropbox, waardoor het voor u gemakkelijk is om bestanden uit de cloud te halen en op te slaan in uw cloudopslagaccounts. Daarnaast kun je met de pdf-bestanden op je smartphone werken met de iLovePDF mobiele app voor iOS en Android. Als u PDF-bestanden eenvoudig offline wilt bewerken of converteren, kunt u ervoor kiezen iLovePDF Desktop rechtstreeks op uw computer te laten werken.

Nadelen van IlovePDF

 1. Gebrek aan enkele populaire tools: PDF naar EPUB, EPUB naar PDF, PDF naar RTF, TXT naar PDF. PDF naar TXT, RTF naar PDF, enz.
 2. Adverteren in de gratis versie
 3. Bestandslimiet in de gratis versie
 4. Bestanden en grootte per opdracht zijn beperkt.

Beoordelingen en recensies

iLovePDF biedt een van de beste platforms om met pdf-bestanden te werken. iLovePDF.com heeft veel opties die ik kan gebruiken om mijn pdf-bestanden te converteren en te bewerken. De app werkt soepel op alle systemen en biedt de beste gebruikerservaring. Ik kan gemakkelijk pdf-bestanden converteren naar word, excel, ppt, etc.

IlovePDF Prijs

iLovePDF is 100% GRATIS en gemakkelijk te gebruiken! Samenvoegen, splitsen, comprimeren, converteren, roteren, ontgrendelen en watermerk PDF’s met slechts een paar klikken.

Geregistreerde gebruikers van iLovePDF kunnen alle tools gratis gebruiken, maar hebben enkele toegangs- en bestandsbeperkingen. Om deze limieten te overschrijden, kunt u ervoor kiezen om Premium te kopen om beter te profiteren van de services.

Maar de gratis versie is uiteindelijk erg beperkt en niet geschikt voor professioneel gebruik.

Betalen voor gratis optredens

IlovePDF Prijs - Geen advertenties; Klantenservice. Onderneming. Gepersonaliseerd tarief. Prijs aangepast aan uw activiteit.
IlovePDF Prijs – Geen advertenties; Klantenservice. Onderneming. Gepersonaliseerd tarief. Prijs aangepast aan uw activiteit.

Je hebt ook toegang tot de premium-versie van iLovePDF om een ​​maximaal aantal bestanden per taak te garanderen, premium toegang te krijgen tot iLovePDF.com, iLoveIMG.com en de iLovePDF mobiele app en alle diensten zonder advertenties te gebruiken.

Premium-versieplannen zijn verdeeld over Premium Web (voor € 7 per maand of € 4 per jaar) en Enterprise (voor een gepersonaliseerde prijs).

U kunt een iLovePDF-account maken

Het is ook mogelijk om een ​​iLovePDF.com-account aan te maken om toegang te krijgen tot verschillende uitgebreide tools, zoals de mogelijkheid om onder andere webbestanden naar PDF te converteren, documenten te ontgrendelen en pagina’s te verwijderen.

Bovendien kunt u door toegang tot de website via een account een onbeperkt aantal taken uit te voeren, naast meer bestanden per taak. Door een account aan te maken heb je ook toegang tot de reader iLovePDF-bureaublad, om boeken met meer gemak en comfort te lezen.

Om uw account aan te maken, klikt u op “Registreren”. U kunt ervoor kiezen om de site te betreden met uw Google- of Facebook-account of handmatig een e-mail en wachtwoord op te slaan.

Hoe PDF naar Word converteren met iLovePDF?

converteer PDF naar Word met iLovePDF - Converteer uw PDF-bestanden eenvoudig naar gemakkelijk te bewerken DOC- en DOCX-documenten. Het geconverteerde WORD-document is bijna 100% nauwkeurig.
converteer PDF naar Word met iLovePDF – Converteer uw PDF-bestanden eenvoudig naar gemakkelijk te bewerken DOC- en DOCX-documenten. Het geconverteerde WORD-document is bijna 100% nauwkeurig.
 1. Stap 1. Kies op de iLovePDF-startpagina de optie ” PDF naar Word »;
 2. Stap 2. Klik op “Selecteer PDF-bestand” en kies het document dat op uw pc is opgeslagen;
 3. Stap 3. Druk op de “Convert to Word” knop onderaan het scherm om de conversie te starten;
 4. Stap 4: Klik ten slotte op “Word downloaden” om het bestand in .docx-indeling te downloaden.

Om het universeel bekijken en gemakkelijk delen van Word-bestanden te vergemakkelijken, biedt iLovePDF u de mogelijkheid om DOC- of DOCX-bestanden naar PDF-formaat te converteren. De conversie gebeurt op een zeer zorgvuldige manier waarbij de originele lay-out en opmaak behouden blijven terwijl de oorspronkelijke kwaliteit intact blijft.

U kunt er zeker van zijn dat het geconverteerde bestand wordt gedeeld in een niet-bewerkbare staat en nog steeds gemakkelijk kan worden geopend via elke PDF-viewer.

Het verwerken van meerdere Word-documenten is ook heel eenvoudig voor je gemaakt met de batch-conversiefunctie en de handige drag-and-drop-functie.

Een andere speciale functie is de roteeroptie waarmee u de pagina’s van het document kunt oriënteren zoals u wilt vóór het conversieproces.

Hoe PDF-bestanden online en offline naar .DOCX converteren?

Een PDF naar Word-converter is een populaire tool die wordt gebruikt om PDF-bestanden weer om te zetten in bewerkbare Word-documenten om op het laatste moment gemakkelijk tekstbewerkingen uit te voeren. Het is vooral handig wanneer u tekst in een PDF-document moet bewerken of verwijderen, maar het originele bronbestand niet kunt herstellen.

Een van de meest gebruikelijke manieren om uw PDF terug naar .DOCX-indeling te converteren, is door de online tool iLovePDF te gebruiken. Volg deze eenvoudige stappen om overschakelen van PDF naar Word online met iLovePDF online :

 1. Ga naar de tool PDF naar Word van iLovePDF.
 2. Selecteer het bestand dat u wilt converteren vanaf uw apparaat, uw Google Drive- of Dropbox-account.
 3. Klik op de knop Converteren naar Word
 4. Download uw geconverteerde bestand naar uw computer of sla het op in de cloud.

Veel internetgebruikers zijn bekend met online PDF naar Word-conversiesoftware, maar u kunt uw alleen-lezen bestanden ook terug converteren naar .DOCX zonder ze zelfs maar naar internet te hoeven uploaden.

Met iLovePDF Desktop kunt u deze documenten binnen enkele seconden offline ophalen. Volg deze stappen:

 • Downloaden en installeren iLovePDF-bureaublad voor MacOS of Windows.
 • Selecteer Bestand openen of sleep uw PDF naar de Desktop Reader.
 • Klik op de tool PDF naar Word in het menu Extra aan de rechterkant.
 • Klik op de knop Converteren naar Word.
 • Selecteer Map openen om uw geconverteerde bestand te bekijken.

Bewerk gescande bestanden met OCR-technologie

Als u nog niet bekend bent met OCR-technologie en de voordelen die het kan bieden voor bedrijven, zullen we u er in dit bericht doorheen leiden.

OCR is de afkorting voor “Optical Character Recognition”. OCR, ook wel tekstherkenning genoemd, wordt veel gebruikt om tekst in digitale afbeeldingen te herkennen, zoals fysieke documenten of gescande foto’s.

Heeft u ooit een gescand PDF-document moeten converteren naar bewerkbare Word-tekst? OCR kan het. Het werkt door de tekst van een document of een afbeelding te onderzoeken en de tekens in code te vertalen. Deze code wordt vervolgens gebruikt om machineleesbare tekstgegevens te verwerken.

Maak met één klik bewerkbare documenten vanuit elke PDF

iLovePDF heeft optische tekenherkenningstechnologie geïntegreerd om gescande PDF-documenten om te zetten in bewerkbare Word-bestanden. De zakelijke versie van iLovePDF is ontworpen om de productiviteit en efficiëntie van het team te verbeteren en biedt batchverwerkingsopties waarmee teams hun fysieke opslagarchieven op de meest efficiënte manier kunnen digitaliseren.

De nieuwe iLovePDF-applicatie voor iPhone

iLovePDF gaat dit nieuwe seizoen in stijl in met een nieuw gevoel van frisheid in mobiele app voor iOS ! Ontworpen om u te helpen productiever te zijn, bevat de nieuwste versie van de iLovePDF voor iPhone-app een geheel nieuwe telefoonscanner, zodat u overal een foto van kunt maken en deze binnen enkele seconden als PDF op uw telefoon, Google Drive of Dropbox kunt opslaan.

Terwijl het zich verstopte op afgelegen locaties, werkte het team aan een complete ontwerpvernieuwing voor een geoptimaliseerde gebruikerservaring. Het hart is thuis, daarom hebben we de startpagina van de app volledig vernieuwd om onze PDF-tools visueel aantrekkelijker en gemakkelijker te navigeren te maken.

Bovendien kunt u met verbeterde prestaties nu sneller dan ooit PDF’s scannen, converteren, bewerken en ondertekenen.

Hoe lang is mijn pdf beschikbaar op ilovepdf?

iLovePDF bewaart uw bestanden niet. Uw bestanden zijn alleen van u. Zolang uw bestanden op de servers staan, zijn ze strikt veilig en heeft niemand er toegang toe. De maximale houdbaarheid is 2 uur voor u om te downloaden.

App-privacy

Alle overdrachten op iLovePDF.com gebruiken https / SSL en bevatten end-to-end-codering voor extra privacy. Deze aanvullende maatregelen verbeteren de beveiliging en voldoen aan de meeste bedrijfsbeleidsregels voor gegevensprivacy.

Hoewel uw bestanden op onze servers staan, zijn ze strikt veilig en heeft niemand er toegang toe – inclusief iLovePDF. Veel bedrijven halen gegevens uit bestanden die op hun sites worden verwerkt. iLovePDF heeft – en zal nooit – de inhoud die u met onze tools verwerkt, openen, gebruiken of analyseren.

Veelgestelde vragen over iLovePDF.com

Met andere woorden, uw gegevens worden op de veiligst mogelijke manier behandeld. Daarnaast voldoet de site aan de Europese Verordening Gegevensbescherming, een van de strengste beveiligingsnormen ter wereld (AVG).

Alternatieven

Als u de voorkeur geeft aan andere vergelijkbare tools voor het manipuleren van uw PDF-documenten, vindt u hier een lijst met de tien beste i love PDF-alternatieven die u kunt proberen:

 1. Smallpdf: Smallpdf is de eerste PDF-software op onze lijst met i live pdf-alternatieven waar u echt van zult genieten. Het kan PDF online en offline comprimeren, converteren, bewerken, samenvoegen, splitsen, ondertekenen en ontgrendelen.
 2. Adobe Acrobat DC: Met Adobe Acrobat DC hebben uw gebruikers een soepelere ervaring en hoeft uw IT-team zich minder zorgen te maken.
 3. Foxit PDF Editor: De intuïtieve en gebruiksvriendelijke Foxit PDF Editor is een krachtige, snelle, veilige en betaalbare PDF-editor voor iedereen die PDF-bestanden moet converteren, maken, samenwerken of bewerken.
 4. pdfFiller: pdfFiller is een compleet online documentbeheerplatform dat de diensten van een online editor, cloudopslagplatform en handtekeningverzoekmanager biedt, alles in één pakket. Sinds 2008 kunnen klanten met pdfFiller elk PDF-formulier online invullen en indienen. Meer dan 2 miljoen mensen bezoeken de site elk jaar en onze klanten vullen 20 formulieren per dag in.
 5. PDFelement: Maak, bewerk, converteer, annoteer, bescherm, voeg samen, watermerk, comprimeer en onderteken PDF-bestanden efficiënter.
 6. Wie P: Quip is de plek waar u de dingen maakt, documenteert, bespreekt en organiseert waar uw team aan werkt.
 7. Monday.com : De beste tool is degene die je team daadwerkelijk gebruikt en monday.com wordt geleverd met een ingebouwde afhankelijkheid. De teams van vandaag moeten dynamisch kunnen samenwerken. Plan en voer uit op één plek.
 8. Easy PDF: Easy PDF is 15 tools in één. Het is volledig gratis en anoniem, u kunt bestanden onbeperkt en zonder e-mailregistratie converteren. Converteer PDF naar de meest populaire bestandsformaten en vice versa. Samenvoegen, comprimeren en splitsen van PDF’s.
 9. Dropbox Paper: Paper is een lichtgewicht, webgebaseerde tekstverwerkingstool die wordt aangeboden door Dropbox.
 10. Microsoft Word: maak documenten altijd en overal schoon op al uw apparaten.

Wie gebruikt iLovePDF?

Zoals je kunt zien in onze gids, is iLovePDF een online service om PDF-bestanden te verwerken, volledig gratis en gebruiksvriendelijk. Met tientallen echt interessante functies kunnen we concluderen dat deze tool een MUST-HAVE is voor iedereen die meerdere bewerkingen op PDF-bestanden gebruikt en uitvoert, van studenten tot ambtenaren en ondernemers.

Ontdek: Fourtoutici – Top 10 sites om gratis boeken te downloaden & Reverso Correcteur: Beste gratis spellingcontrole voor foutloze teksten

Er worden inderdaad elke dag miljoenen PDF-documenten gemaakt in de wereld. Maar niet veel mensen weten hoe ze hun functies ten volle kunnen benutten.

Vergeet tot slot het artikel niet te delen op Facebook en Twitter!

  Wat betekenen gemeenschappelijke vrienden op Snapchat snel toevoegen? – Beoordelingen Wiki

Leave a Comment