els millors llocs per veure esports en directe en directe (edició 2022)

[ad_1]

Rojadirecta: lloc web esportiu principal en directe: En els darrers anys, la transmissió en directe d’esdeveniments esportius ha esclatat en popularitat, a causa de les subscripcions cada vegada més costoses de canals de televisió privats.

Dit això, a l’hora de veure futbol en streaming de forma gratuïta, el nom de Rojadirecta és un dels primers que se m’acudeixen. Almenys pel que fa al futbol a Europa i a la majoria de països de parla hispana, on a través d’altres noms com Rojadirect TV o rojadirécta, aquests llocs en directe ara tenen una audiència més gran que les plataformes legals de transmissió de futbol.

En aquest article, us presentaré el prova completa de Rojadirecta, noves adreces fiables i una llista de les millors alternatives de Rojadirecta per veure en directe esports en directe de forma gratuïta.

Què és Rojadirect?

Es diuen Rojadirecta, LiveTV SX, LemonSports i les seves extensions (.com ,. me ,. es) evolucionen segons les conviccions. Va aparèixer a mitjans dels anys 2000, els llocs de viu rierols els esdeveniments esportius han creat un mercat globalitzat on proveïdors, fabricants, intermediaris i fins i tot anunciants s’enriqueixen en un món virtual sense fronteres.

En la mateixa línia, Rojadirecta és un lloc de transmissió esportiva gratuït que ha guanyat popularitat entre els aficionats al futbol de tot el món. Tot i que n’hi ha moltes altres llocs de transmissió esportiva, per al futbol, ​​Rojadirecta continua sent el més popular.

ROJADIRECTA: veure esports en directe
ROJADIRECTA: veure esports en directe

Avui en dia, el lloc és l’índex més gran d’esdeveniments esportius, canals de televisió i transmissions esportives en directe accessibles a través d’Internet a tot el món mitjançant PC, Android, iPhone i TV.

Per descomptat, Rojadirecta no té categories ben definides com altres xarxes d’indexació principals. Tot i això, encara podeu trobar partits actuals i propers mitjançant la pàgina d’inici. Això és possible gràcies a la barra de cerca situada just a sobre de la llista de coincidències. Si cerqueu una consulta, obtindreu resultats relacionats amb aquesta coincidència en un tres i no res.

No obstant això, després de bloquejar Rojadirecta per infracció dels drets d’autor, van començar a aparèixer moltes pàgines clonades i fins i tot aplicacions mòbils.

És per això que Rojadirecta és un lloc que té múltiples clons i proxies amb molts anuncis, cosa que fa que la tasca de trobar l’adreça fiable i funcional sigui un veritable mal de cap.

Com funciona?

Si tot el que voleu és submergir-vos en el proper partit del FC Barcelona o del Manchester United sense preocupar-vos de res, llavors RojaDirecta és el vostre lloc. A primera vista, la seva interfície pot semblar massa senzilla, però en realitat és molt còmoda i fàcil d’utilitzar, gràcies a algunes funcions interessants.

En primer lloc, la pàgina principal del lloc presenta totes les properes sèries de coincidències segons l’hora local de l’usuari que hi accedeix. Per tant, no cal convertir les hores en funció d’on us connecteu (funció molt pràctica per a aquells que vulguin veure esports estrangers).

A més, tot i que Rojadirecta no presenta categories esportives com ara rugbi, bàsquet i el tennis (tot i que estan presents en altres adreces de Rojadirecta), els esdeveniments s’enumeren per ordre cronològic, cosa que significa que només heu de desplaçar-vos per la llista per veure tots els esdeveniments esportius previstos.

Per llegir: +25 millors llocs de transmissió d’esports gratuïts sense compte

Per a cada esdeveniment, hi ha molts enllaços de transmissió esportiva disponibles, que redirigeixen a un lloc de transmissió en directe (disponible en diversos idiomes). Per exemple, per al Reial Madrid contra el Barcelona fa un temps, Rojadirecta va mostrar una cinquantena d’enllaços. Per a la transmissió de F1 i altres esports, Rojadirecta sol oferir una vintena d’enllaços. Etcètera.

Quina és la nova adreça de Rojadirecta?

Com es va esmentar a la secció anterior, quan sentiu parlar de futbol en línia, l’associeu ràpidament al lloc de La Roja Directa, que és sens dubte el lloc més conegut dedicat a la transmissió de partits de futbol i altres jocs.

Rojadirecta va ser el lloc pioner de la transmissió gratuïta de futbol en línia fa més de deu anys, i avui el lloc no està tancat, ho podem veure operen amb diferents noms i adreces.

En els darrers mesos, diversos usuaris han estat buscant la nova adreça oficial de Rojadirecta, perquè els resultats de la cerca mostren més d’una adreça, cosa que dificulta la cerca.

 1. www.rojadirectaorg.com (funciona)
 2. www.rojadirecta.watch (funciona)
 3. www.rojadirectatv.ch (funciona)
 4. www.tarjetaroja.me (funciona)
 5. www.rojadirecta.me (fora de línia)
 6. www.rojadirectatv.tv (fora de línia)

No puc garantir la transmissió, però sí que ho puc fer per la informació disponible al lloc. Si voleu conèixer les reunions i informació relacionada amb els vostres esports favorits, RojaDirecta és el lloc que visiteu.

És probable que no només trobeu informació de transmissió, sinó també alguns enllaços vàlids a través del seu fòrum. (en parlarem d’aquí a un minut). Tornant al tema, Rojadirecta permet als usuaris recopilar informació sense que els anuncis i altres anomalies els molestin.

Alternatives: 20 millors llocs com Rojadirecta per veure la transmissió esportiva

L’augment dels serveis de transmissió ha provocat un augment del nombre de plataformes que ofereixen un índex d’esdeveniments esportius, és a dir, Sports Live Streaming. Hi ha milers de llocs web que ofereixen enllaços de transmissió que tenen com a objectiu proporcionar-vos informació actualitzada sobre el vostre esport favorit.

L’emissió de futbol i altres esports a Internet s’ha convertit en un negoci multimilionari a tot el món. Gràcies als continus avenços en tecnologia i xarxes d’Internet, els usuaris tenen una gran varietat de llocs web que proporcionen contingut multimèdia.

La competència entre tots aquests llocs web és més que ferotge per atraure més usuaris, millor. Usuaris que, més enllà de les prediccions esportives o les apostes futbolístiques, busquen entreteniment amb una de les principals aficions: l’esport.

Així, compartim amb vosaltres el llista completa dels millors llocs com Rojadirecta per veure esports en directe de manera gratuïta i sense subscripció:

 1. Lliga VIP : VIPleague és 100% gratuït i és un dels millors llocs de transmissió esportiva en directe per substituir Rojadirecta. També és un dels pocs llocs de retransmissió de partits esportius que fa l’esforç per tenir un lloc net i organitzat.
 2. streamonsport : Streamonsport és una de les millors alternatives de Rojadirecta. Aquest lloc dedicat a la transmissió en directe de futbol, ​​rugbi, bàsquet, fórmula 1 i altres partits esportius en directe i que ofereix instantàniament vídeos de partit per veure en directe o en reproducció de forma gratuïta.
 3. VIPbox : VIPBox és un lloc de transmissió esportiva gratuït que té una interfície d’usuari elegant i que és una de les plataformes de transmissió esportiva més antigues i visitades i que disposa de multitud de referències esportives diferents.
 4. Stream2Watch : Stream2watch és un lloc de transmissió d’esports en directe gratuït sense registre, però també un dels millors llocs com Rojadirecta, que us ofereix la possibilitat de veure esports en línia, cobertura premium de totes les lligues esportives professionals de tot el món.
 5. Transmissió de canals : Channelstream és un dels llocs de transmissió en directe d’esports gratuïts més populars que us permet transmetre i veure canals en directe de forma gratuïta. Tot el que necessiteu per accedir a aquest lloc és una connexió a Internet estable.
 6. JokerStream : JokerStream és un lloc de transmissió esportiva en anglès gratuït. Proporciona la transmissió en directe gratuïta dels esdeveniments esportius més importants del món, com ara futbol, ​​rugbi, bàsquet, beisbol, hoquei, esports de motor, tennis i molts més.
 7. batman-stream
 8. CrackStream
 9. VIProw
 10. Esportar
 11. 720pstream.me
 12. Totalsportek.pro
 13. FootStream
 14. FCstream
 15. sportlemon
 16. Vipbox1.com
 17. Crickfree.be
 18. Des de l’esport
 19. Rojadirectaenvivo.club
 20. Pirlotv.eu
 21. 123sport
 22. Atdhes.eu
 23. messitv.net
 24. FCstream
 25. Fluxos de la NBA
 26. Pirlotv.fr
 27. Fotyval.com
 28. hdmatch.xyz
 29. LiveTV.sx
 30. Sporthub
 31. Hesgoal
 32. BossCast
 33. Sportrar.tv
 34. Sport Lemon TV
 35. HahaSport
 36. ATDHE

La llista de les millors alternatives de Rojadirecta s’actualitza setmanalment

EDITORS DE REVISIONS

Bloqueig i qüestions legals

No hi ha dubte que el naixement del transmissió ha suposat una autèntica revolució per als amants de tots els esports del món. Aquest servei, dissenyat per optimitzar la descàrrega de fitxers d’àudio i vídeo, compta amb milions d’usuaris de tots els racons del planeta que aprofiten cada innovació de l’era de les comunicacions per seguir tot el relacionat amb les seves competicions preferides, sobretot quan les plataformes els permeten per seguir les accions de forma totalment gratuïta.

Per descomptat, això va treure el monopoli de la televisió com a única manera d’accedir a l’esport. Però també és cert que alguns portals de feeds han hagut de tractar problemes legals a causa de les taxes de pirateria. Tal va ser el cas del popular lloc de difusió de futbol Rojadirecta, que es va veure obligat a deixar de funcionar mentre es resolien els seus problemes legals.

Llegir també: Top +20 millors llocs de transmissió de futbol gratuïts sense descàrrega & FlashScore – Futbol en directe i resultat de tots els partits d’avui

Gràcies al seu popular lloc de referències, el segon més consultat del món amb 2 milions de connexions al mes segons les dades d’Idate, l’empresa espanyola Puerto 14 Projects va obtenir oficialment d’80 a 1 milions d’euros d’ingressos publicitaris a l’any. del seu comptable durant una demanda iniciada per La Liga a Espanya el 2.

Les autoritats havien incautat de passada 11 milions d’euros als seus comptes bancaris. Però és impossible tenir una idea precisa i global de les sumes generades per tots els llocs de transmissió il·legals.

No us oblideu de compartir l’article!

[Total: 67 Significar: 4.6]

  Qual è la frazione di 1.3 pollici? – Recensioni Wiki

Leave a Comment